x

CIJELI NIŠ NA NOGAMA! Niko ne zna ko je mladić koji DANIMA NEPOMIČNO SJEDI NA KLUPI i odbija svaku pomoć!

Cijeli Niš bruji o nesvakidašnjem događaju čiji su svjedoci posljednjih nekoliko dana. Naime, misteriozni mladić iz Inđije već danima nepomično sjedi na klupi kod amfiteatra.

- Izuzetno je prljav, ali je vrlo dobroćudan. Prišao sam mu i saznao da nema kuću, da je iz Inđije, ali je već duže vrijeme ovde. Vidi se da nema ni gdje da se okupa, a ni sa kim ne razgovara. Međutim, dostojanstveno je odbio veću pomoć. Tražio je samo jedan burek jer je veoma gladan. Ali ne prosjači, ne vuče nikoga za rukav po centru da mu "da neki dinar".


- Nema smisla da se silne pare bacaju na pića i bakšiše po Kazandžijskom, a da se ovaj dečko preskače i ignoriše kao đubre od limenki i flaša koje se pravi po tom istom mjestu od strane idiota svakog vikenda. Svako ko želi da se uključi u akciju da pomognemo ovom mladiću, makar u vidu hrane i higijene neka se javi u poruci, i najsitnija stvar značiće puno - napisao je Mladen Stanić na svom Fejsbuk profilu.


U komentarima se navodi da je momak navodno pobjegao od kuće i ima oko trideset godina.

Nišlije su odlučile da pomognu ovom momku koliko god je moguće. Za početak mu je potrebno ono najosnovnije, hrana i mjesto gdje može da se okupa i prespava. 

Neki tvrde da je ovaj mladić ranije imao i neke zdravstvene probleme, pa smatraju da mu je prije svega potrebna i medicinska pomoć.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.