x

Čim nestane iz medija, on spomene bivšu! Sloba poslije toliko vremena iskreno o Luni: Ako je budem vidio sretnu...

Sloba Radanović bio je jedan od poznatih koji su posjetili proslavu povodom 25 godina postojanja televizije Pink.  

S obzirom da su na partiju bili i mnogi bivši zadrugari, a među njima i njegova nekadašnja djevojka Luna Đogani sa dečkom Markom Miljkovićem, Sloba je morao da odgovori na pitanje da li će se sa svima pozdraviti ili ne.

- Ni sa kim (smijeh). Šalim se, svako ko mi se javi, ja ću se pozdraviti, nemam neprijatelje, ne ulazim u konflikte - rekao je Sloba, pa se osvrnuo na Lunu:

- Meni je drago kad god vidim da je neko sretan u životu, ako je vidim sretnu, meni će biti drago.


Prije nekoliko dana u "Zadruzi" se povela tema o Slobinom odnosu sa Ninom Babić, aktuelnom zadrugarkom, koja se pojavila u njegovom spotu. Spekulisalo se da su njih dvoje imali nešto više od poslovnog odnosa, a spomenuto je da je čak Kija iznajmila hotelsku sobu u kojoj je Nina odsjela tokom boravka u Beogradu dok je snimala spot.

- Ja sam Nini iznajmio sobu u hostelu kod Kristininog drugara, koji to posjeduje, ne mogu da se sjetim da li sam se možda čuo sa Kristinom za njen broj. Nismo imali mi ništa, meni se svidio talenat koji je pokazala, uklopio mi se u moj spot, a i njoj da učinim da se malo predstavi, to je bilo dobro za njen posao. Sve je bilo u poslovnom maniru.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.