x

Coloseum Club najavio početak nove koncertne sezone! (FOTO)

Sinoć je u Coloseum Clubu, u prisustvu velikog broja predstavnika medija, održano druženje na kojem je najavljen početak nove koncertne sezone, kao i dešavanja i nastupi koji nas očekuju u mjesecu oktobru.

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Koncertnu sezonu će ovoga puta otvoriti jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, Aleksandra Radović, čiji će nastup biti održan u petak, 11. oktobra s početkom u 22 sata. Uz njenu energiju i vrhunske vokalne sposobnosti, dobra atmosfera je zagarantovana. Već naredne sedmice, u subotu, 19.10. s početkom u 23 sata, Coloseum Club će nakon zatvaranja Sarajevo Wine Weekend festivala organizovati after party na kojem će svi posjetioci moći uživati u sjajnoj muzici, atmosferi i vrhunskim vinima.


Oktobarski program će dodatno začiniti i zasigurno najbolja zabava u gradu povodom 17. godišnjice Coloseum Cluba. Proslava rođendana će biti održana u petak, 25. 10. u 20 sati, a kao i proteklih godina, Coloseum Club će za sve goste pripremiti bogat program, brojna iznenađenja, nagradne igre i poklone.

Osim najave nadolazećih događaja, predstavnici medija su na jučerašnjem druženju imali priliku uživati u opuštenoj atmosferi uz sjajne gastronomske specijalitete koje je pripremila kuhinja Coloseum Cluba, a neizostavan dio i ovog druženja bila je i nagradna igra.


Troje najsretnijih učesnika osvojilo  je vrijedne nagrade, a to su: ručak za dvije osobe u S one sky Lounge bar-u, ručak za dvije osobe u Urban Cafe deli i vaučer u vrijednosti od 100 KM za korištenje usluga u salonu Moreno. Osim toga, Coloseum Club je i za sve novinare koji su prisustvovali druženju pripremio prigodne poklone u saradnji sa partnerima Cinema City, Choco Val i kozmetikom essence.

Coloseum Club već dugi niz godina organizuje druženja sa novinarima u svrhu njegovanja uspostavljenih prijateljskih odnosa. Upravo su mediji svojim profesionalnim pristupom, u velikoj mjeri doprinjeli da Coloseum Club već 17 godina ostane prepoznatljiv kao centar zabave i nezaobilazno mjesto za izlazak u gradu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.