x

Irac želi Khabiba u oktagonu

Conor pozvao Khabiba na revanš: "Odustao si i pobjegao, a nisi ispunio očev plan"

Irska MMA zvijezda Conor McGregor (34) prozvao je legendarnog Khabiba Nurmagomedova i poručio mu je kako plan njegovog oca Abdulmanapa nije potpuno ispunjen jer se nije ponovo borio s njim.

Conor McGregor često je u prošlosti prozivao Khabiba Nurmagomedova. Posebno se to dešavalo nakon što ga je The Eagle uništio u oktagonu 2018. godine, kojeg Conor nikad nije prežalio.

Khabib je već dvije godine u penziji. Conor je više u drugim biznisima nego u oktagonu, ali konstantno najavljuje povratak po nove titule.


The Notorious bi rado odradio novu borbu s Khabibom. Ponovo mu je spomenuo pokojnog oca i pozvao ga je da organizuju novi spektakl.

"Ja se još uvijek borim. Plan tvog oca nije potpun jer si odustao i pobjegao", rekao je Conor McGregor i dodaje:

"Ja sam još uvijek tu ako želiš novu borbu. Tvoj strah od poraza znači da si već izgubio. Bježi koliko hoćeš, ali svi mi na kraju izgubimo. Smrt nas čeka sve. Ja se samo Boga plašim", rekao je McGregor.


Podsjetimo, Irac je brutalno vrijeđao Khabiba, njegovu porodicu i vjeru pred meč u Las Vegasu u oktobru 2018. godine.

Također, nešto ranije je s ekipom napao i autobus u kojem se nalazio Dagestanac, no sve ono što je radio van oktagona nije prenio u njega, pa je dobio žestoke batine.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.