x

Propustio prvi trening u sezoni

Cristiano Ronaldo se nije pojavio u Manchesteru!

Cristiano Ronaldo neće se pojaviti na današnjem treningu Manchester Uniteda.

Cristiano se trebao pojaviti danas u Manchesteru i odraditi svoj prvi trening pod vodstvom Erika ten Haga, no to se neće desiti.

Ronaldo je razgovarao s novim menadžerom Uniteda. Nedolazak je opravdao 'porodičnim razlozima', a klub je prihvatio njegovo objašnjenje za propuštanje prvog dana u klubu.

Međutim, razlozi što se nije pojavio su očigledni. Cristiano je izrazio želju za odlaskom s Old Trafforda jer nema namjeru da propusti sezonu u Ligi prvaka.


On je odluku saopštio rukovodstvu kluba. Ipak, dobio je povratni odgovor koji ga je razočarao i iz Uniteda su jasno saopštili kako ga ne žele prodati.

Propuštanje prvog treninga u novoj sezoni sasvim je jasan znak da Ronaldo želi da ode i vidjet ćemo hoće li mu se želja za odlaskom ispuniti ili će Crveni đavoli ostati pri stavu da on nije na prodaju.


Njegov menadžer Jorge Mendes istražuje opcije za nastavak karijere 37-godišnjeg napadača, no za sada nema dogovora s nekim drugim klubom.

CR je prošle godine bio najbolji igrač Uniteda u očajnoj sezoni za klub u kojoj nije izboren plasman u Ligu prvaka. Odigrao je 37 utakmica i postigao je 24 gola.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.