x

Crna Gora bruji o ovoj tvrdnji: "Vladimir Tomović je u šemi sa imitatorom Karamelom, krije da je gej zbog porodice i majke, a godinama se..."

Pjevač Bojan Tomović je odavno na "ratnoj nozi" sa Vladimirom Tomovićem, a sada je riješio da otkrije njegovu tajnu koju kako i sam kaže, Vladimir krije od svoje porodice.

Bojan tvrdi da je Tomović u tajnoj vezi sa poznatim imitatorom Goranom Stojičevićem Karamelom i da samo dobro glumi frajera kada su u pitanju Stanija Dobrojević i Dragana Mitar.

- Pošto me i dalje svakodnevno pljuje po Zadruzi, a ja ne ćutim nikome, otkriću vam najveću tajnu Vladimirke Homović. On zbog svoje majke i zatucane porodice krije da je gej, mada to cijela Crna Gora zna.


- Ono što se ne zna jeste da je Vladimirka u strasnoj vezi sa poznatim imitatotom Karamelom. Godinama se kr.šu i zaista se vole... ovo što glumi frajera po Bijeloj kući je samo maska. Njegova prava ljubav nije ni Dragana Mitar, ni Stanija, nego Goran Stojičević Karamela - glasila je poruka.

Hoće li se Karamela javiti da iznese stav o ovoj njegovoj izjavi pošto je Vladimir u Zadruzi pa samim tim i nema pristup informacijama iz spoljnog svijeta, ostaje da saznamo. 

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

(informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.