x

Crystal Optic otvorio novu poslovnicu: Vrhunske naočale po pristupačnim cijenama sada možete kupiti i na Ilidži! (Foto)

Naočale su odavno prevazišle svoju primarnu funkciju korekcije vida i postale važan asesoar, pa se tako danas pomno biraju oblici naočala prema obliku lica, boja okvira prema boji kose, tena pa čak i prema boji odjevne kombinacije.

Crystal Optic

Ustanička, Ilidža, Bosna i Hercegovina

033/620 - 888

Svi oni koji nose naočale znaju koliko je teško u moru različitih marki i brendova izabrati kvalitet koji će dugo trajati i opravdati često visoku cijenu, ali i odgovarajući oblik i boju, tako da svakodnevno nošenje naočala ne bude teret, te dobiti stručan savjet profesionalaca i odgovarajući pregled.


No, stanovnici Sarajeva po tom pitanju već dugo nemaju dileme, jer optika „Crystal Optic“ d.o.o. Sarajevo, registrovani distributer pomagala za korekciju vida u BiH, u svojoj ponudi ima sve vrste naočala i pomagala za korekciju vida: sunčane naočale, zaštitne i dioptrijske naočale, kontaktna sočiva, otopine za kontaktna sočiva, korekcijska stakla, a klijenti na raspolaganju imaju servis svih vrsta naočala te besplatni oftalmološki pregled.


Uz već dobro poznatu adresu Zagrebačka 13b, ljubazno i stručno-educirano osoblje optike „Crystal Optic“ od sada je na raspolaganju i u drugoj poslovnici na Ilidži, na adresi Ustanička bb u novootvorenom TC IC MALL.

„Crystal Optic“ je za sve zainteresovane u svojim poslovnicama pripremio kolekciju dioptrijskih i sunčanih naočala novih brendova po prvi put u BiH. Želite li provjeriti svoj vid i znati da li su vam potrebne dioptrijske naočale možete doći u „Crystal Optic“ d.o.o. i provjerite vid besplatno.


Besplatni optometrijski pregledi na savremenim aparatima od strane optometrista i tima stručnjaka ove optike mogući su u prostorijama na adresi Zagrebačka 13b i Ustanička bb u Sarajevu, a potrebna je prethodna najava i rezervacija na brojeve telefona: 033/650-888 (Kovačići) i 033/620 - 888 (Ilidža). Detaljnim pregledom osoblje „Crystal Optic“ će u najbržem mogućem roku pronaći rješenje za svakog klijenta.


Ne propustite da posjetite „Crystal Optic“ te pogledate i nabavite ekskluzivne modele poznatih svjetskih brendova naočala iz najnovije kolekcije, nebitno da li se radi o sunčanim, dioptrijskim, zaštitnim naočalama ili kontaktnim sočivima, ali i izvršite optometrijski pregled ili pak popravak naočala.

 „Crystal Optic“ je dostupan na Instagramu i Facebooku: 
https://www.instagram.com/crystal.optic.75/
https://www.facebook.com/crystalopticdoo

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.