x

Cuca: Rodila sam Šabanu sina!

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca i dalje se ne miri sa činjenicom da kralj narodne muzike Šaban Šaulić više nije među živima, a sada je u jednom intervjuu progovorila o njihovom zajedničkom sinu.

Naime, odavno je poznato da je Šaulić dugo imao aferu sa Negovanovićkom iako je bio u skladnom braku sa suprugom Gordanom Šaulić, a Cuca je sada iznijela detalje o tome da joj je sin, kog ima iz veze sa pjevačem, jedina utjeha otkad Šabana nema.

- Otkad više Šabana nema, u mom životu je mrak. Mislim da više nikada neće svanuti. Sviće meni svako jutro, ali ja sunca više ne vidim. Sve svjetlo u meni je tamno. Vazduha imam, ali se gušim. On ne bi volio da ja plačem i da sam tužna, ali to je nemoguće. Svi su bili u strahu da sebi nešto ne uradim - rekla je Cuca za nedjeljnik Svet govoreći o svojim osjećanjima nakon dva mjeseca otkad je folker preminuo.


Ona je potom progovorila o sinu, kog ima iz veze sa Šabanom, pa je istakla da joj je on jedina svijetla tačka otkad je pjevač tragično nastradao.


- Poslije njega mi je ostalo jedno malo biće koje ne može da me ne uveseli. Žena izgubi muža, pa joj ostane sin. Pa joj je utjeha. Mene ne može ništa da utješi. Jednostavno utjehu, dajte mi neku utjehu. Jedina utjeha u ovom trenutku mi je što ću kad-tad biti pored njega. Živim za dan kada ću leći pored njega ponovo - rekla je Ivona za Svet.

Pjevačica je u intervjuu pomenula i Šaulićevu suprugu Gocu, te je otkrila da Šaulićeva udovica prema njoj gaji animozitet još otkad se prvi put pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".


- Goca zna za mene od prvog dana. Ona je počela da me dira još otkad sam se prijavila u takmičenje "Zvezda Granda". Pošto sam zahvaljujući glasu isplivala u javnost, Goca se plašila da će prijatelji koji dolaze kod nje u kuću i s kojima pije kafu, a koji znaju za mene i Šabana da progovore i sve otkriju. Eto, to su njoj prijatelji. To su prijatelji koji su igrali duplu igru iz koristi. Šaban i ja to nismo tražili od njih jer se nikada nismo krili. Od njegove porodice nisam ni očekivala da me pozove na sahranu, ali mislim da bi to bilo ljudski jer, da se ne igramo žmurke, ja postojim u njihovom životu već 15 godina. Pored Šabana sam uvijek imala sve, a nijednog trenutka ništa nisam tražila - rekla je iskreno Negovanovićka.

Porodica Šaulić nije odgovarala na naše pozive i poruke povodom Ivoninih tvrdnji da ima dijete sa pjevačem koji je poginuo 17. februara ove godine u Njemačkoj.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.