x

ČUPAO JE, GRIZAO, OSTAO DUŽAN SKORO 95.000 EURA... SAD HOĆE DA SE POMIRE! Halidova ljubavnica POTVRDILA pa poručila: Tu kafu NEĆEMO POPITI!

Halid Muslimović je preko svog advokata uputio molbu Sonji Bašić, bivšoj ljubavnici koju je pretukao prije dvije nedjelje, da prestane da se oglašava u javnosti, uz obećanje da će joj u ratama vratiti dug od 94.500 eura, saznaje Kurir.

Čim se pročulo za incident u kojem je poznati pjevač glavni akter i da je zbog toga saslušavan u banjalučkoj policiji, on je u medijima počeo da negira da je nasilnik i da mu je sve namješteno. Poslije Sonjine ispovijesti u Kuriru, kada je do detalja objasnila kako je dobila batine od Halida i priložila dokaze da joj duguje novac, stvari su počele da se mijenjaju.


Prema našim saznanjima, Muslimović je već dva puta preko svojih branilaca kontaktirao sa advokaticom Bašićeve i zatražio primirje. Prvo je zamolio da Sonja više ništa ne govori za novine, a nedavno je predložio da joj nagomilani dug vrati u mjesečnim ratama, kao i da se njih dvoje sretnu i popiju kafu.


Kako bismo provjerili naša saznanja, pozvali smo Halidovu doskorašnju ljubavnicu, a ona ih je potvrdila.

"Tačno je, ali ja neću odustati, suviše sam povrijeđena. Što se tiče viđanja s njim, od toga nema ništa, neka zaboravi na to. Tu kafu Halid i ja nećemo popiti", rekla je Sonja za Kurir.


Bašićeva je u intervju za Kurir prije nedjelju dana ispričala kako je izgledala kobna noć kada ju je Muslimović pretukao.

"Tri puta me je udario rukom preko usta, pa je zaustavio auto, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me je uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju. Udarila sam desnim kukom u kamen. Pitala sam ga: "Halide, zašto me udaraš?" A on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu", kazala je ona i napomenula da je pjevač pobijesnio kada mu je tražila da joj vrati novac koji joj duguje.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.