x

oduzeo sebi život

Čuvaj nam Reksa, sve šapice koje su ikada otišle od tebe prerano: Prijatelji i saradnici se opraštaju od mladog Gorana iz Prnjavora, velikog zaštitnika životinja!

Jučer je bio  jedan od najtužnijih dana za napuštene životinje. Goran Karanović je sebi oduzeo život. Digao je ruku na sebe jer sa manje od 20 godina nije mogao da izdrži pritisak onih koji su ga neprekidno prijavljivali. Slali mu policiju na vrata zbog 40-ak pasa koje je volio svim svojim srcem. Koje je danonoćno pazio. Koje je bolesne, polomljene, krvave dovodio svojoj kući i ulagao sve napore da im obezbjedi liječenje i dobar život. Svaki dan su mu prijetili da će ih oduzeti.

Jučer su oni kojima smetaju životinje pobijedili. Ugasili su život mlađi od dvije decenije. Oni stari, nervozni, potplaćeni, oni bijesni na sebe i sve oko sebe kojima smeta kad psi zalaju oni su potpisivali peticiju da ga unište. Smetao je njima i ovaj mladi život. Gorane čuvaj nam Reksa. Čuvaj sve šapice koje su ikada otišle od tebe prerano. Jedina utjeha je što će od danas imati pravog anđela da ih dočeka kada odu od nas – navodi se objavi na Fejsbuk stranici Udruženja “Wag Wag”.


Ovo udruženje uputilo je i poziv građanima da danas u 13 časova ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci održe minut ćutnje za Gorana.

Kako navode, sahrana Gorana Karanovića će biti održana danas u 13 časova u Prnjavoru, a svi oni koji nisu u mogućnosti da dođu dobrodošli su da u isto to vrijeme pruže podršku iz Banjaluke.

– Poziv upućujemo na inicijativu volontera koji žele da pruže podršku ožalošćenoj porodici i prijateljima. Pozivamo ostale gradove da nam se pridruže – navode iz ovog Udruženja građana.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpskainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.