x

šok poruka

Da li Gudeljeva majka ovo poručuje Anastasiji? Olivera ne da sina: Majka uvijek zna ko vam smišlja zlo!

Majka Nemanje Gudelja Olivera Gudelj više ne krije da je protiv njegove veze sa Anastasijom Ražnatović. Ona se na dan kada je srpska fudbalska reprezentacija došla u Beograd nakon neuspjeha na Svjetskom prvenstvu u Dohi oglasila na svom Instagram storiju, kada je objavila poruku upućenu njenoj djeci, a u kojoj stoji da majka, između ostalog, zna i ko im želi zlo. 

Mnogi koji su upućeni u to da ona više ne podržava izbor svog sina Nemanje prokomentarisali su da je prilikom objavljivanja poruke mislila na Anastasiju.

- Majka uvijek sve zna. I ko vam je prijatelj, ko vam misli dobro, a ko smišlja zlo. Ona to nekako osjeti. Čuvajte majku - glasi objava Olivere Gudelj.


Izvor Kurira kaže da Oliveri nije bilo nimalo prijatno kada je saznala da će njen sin i ta 24 sata, koliko je bio u Beogradu, provesti upravo sa svojom djevojkom, u čijoj kući je i prespavao. Sutradan je par zajedno otputovao za Sevilju, kada ih je i uslikao Kurirov paparaco. Gudelj je morao da se vrati u svoj fudbalski klub, a Ražnatovićka je pošla s njim, što je zasmetalo Oliveri.

Sudeći prema fotografijama, razdor između porodice Gudelj i Anastasije ne remeti Nemanjin odnos sa njom, ali kako je ispričao izvor, pjevačica je željela da njen dečko riješi situaciju, na šta joj je on poručio da ne može da utiče na svoje najbliže.


S druge strane je i majci i sestri Vanji, koja je takođe okrenula leđa Ražnatovićki, poručio da ga ne zanima njihov animozitet prema njegovoj djevojci, s kojom planira i dalje da bude.

Da je puklo između Olivere i Vanje s jedne i Anastasije s druge strane, šuškalo se nakon što su Gudeljeve majka i sestra otpratile njegovu djevojku sa Instagrama. Izvori su tvrdili da je do svađe došlo jer je Olivera željela previše da se petlja u sinovljev život, a kćerka ju je u tome podržala, dok je drugi sin Dragi ostao neutralan. On u ovaj sukob ne želi da se miješa, i dalje prati Anastasiju na Instagramu i s njom održava kontakt.


- Anastasija nije dozvoljavala da se bilo ko miješa u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gdje će porodica Gudelj provoditi slobodno vrijeme - ispričao je izvor za medije.

Da je zaista poletjelo perje, potvrđeno je u Kataru, kada su Gudeljeve i Ražnatovićka izbjegavale susret, a čak su tokom utakmica sjedile na različitim stranama na stadionu, o čemu je Kurir juče pisao. Tamo se ni srele nisu, a dobro upućeni tvrde da Olivera i Vanja snajku ne žele da vide. One su insistirale na tome da im karte za mečeve budu odvojene.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.