x

DA LI JE MOGUĆE? Divna je prvo ovo uradila nakon izlaska iz Zadruge, njeni roditelji šokirani!

Divnina majka razočarana je ponašanjem svoje kćerke! Divna Milanović nije se javila roditeljima Tomislavu i Milijadi otkako je u nedjelju veče napustila „Zadrugu“, a nije joj palo na pamet ni da pita za kćerku Kristinu, koja je i dalje u hraniteljskoj porodici u Ćupriji.

Poslije napuštanja rijalitija, Divni se gubi svaki trag. Njen telefon juče je bio nedostupan i ona je jučerašnji dan provela u studiju u Šimanovcima. Njeni roditelji rekli su da su srećni jer će Milanovićeva sada moći da vrati kćerku iz hraniteljske porodice, ali su i iznenađeni što im se Divna nije javila.

- Ma samo kad je ona izašla. Očekivali smo i ranije da će napustiti „Zadrugu“ zbog kćerke, nedostaje nam mnogo. Nije nam se javljala. Mi smo u nekoliko navrata pokušavali da stupimo u kontakt s njom, ali i s Markom. Valjda su dobro. Javiće se, nadamo se, kad budu stigli. Iznenađeni smo što nije odmah pozvala da pita šta je s Kristinom, a zna da nas je ostavila s djetetom bez ičega - rekla je Milijada za "Kurir".

Divnu je u studiju u Šimanovcima sačekao muž Marko, kome se bacila u zagrljaj, a poslije ljubakanja s njim, rekla je:

- Nisam mogla da vjerujem da sam napustila rijaliti. Kćerka mi nedostaje puno.

Milanovićevoj su producenti odavno rekli da joj je kćerka odvedena u hraniteljsku porodicu, ali ona je odbila da napusti šou uz obrazloženje da joj treba novac. Djevojčicu je socijalna služba oduzela od bake i deke još u novembru kako zbog teških uslova za život, tako i zbog medijskog eksponiranja djeteta.


(Alo.s)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.