x

DA LI JE OVAJ DETALJ DOKAZ RAZVODA? Kao bomba odjeknula je vest da Sonja vara Lukasa sa Jarićem, a onda su učinili sljedeće!

Kao bomba u medijima je odjeknula vijest da Sonja Vuksanović mjesecima unazad vara Acu Lukasa sa Markom Jarićem!

Sonja je navodno, već mjesecima u tajnoj vezi sa košarkašem, a često putuje upravo kod njega u Majami. Ovo je Aca navodno saznao i zbog toga su počeli dani pakla za porodicu Vuksanović.

 

Svakodnevno su se svađali i Sonja je odlučila da kaže ``zbogom`` drugom suprugu.

 

Ono što se dogodilo nakon objave da se par razvodi jeste da su oboje otišli iz zemlje! Naime, Sonja se sa kćerkom Viktorijom zaputila u Dizeldorf gdje joj živi porodica, a Aca je takođe otišao van granica zemlje. Imao je nastup u Bosni, potom u Švajcarskoj, ali se nakon toga opet vratio u BiH.

 

Pozvali smo Lukasa za komentar, ali nije odgovarao na naše pozive, kao ni Sonja, koja je nedavno opet boravila u Majamiju, odakle je na Instagram postavljala fotografije na kojima se vidi kako uživa u luksuznom hotelu.

 

Ono što se desilo dok je Sonja kačila fotografije iz Majamija jeste da je u isto vrijeme i Jarić boravio u ovom gradu i objavljivao slike na društvenim mrežama, samo su pazili da ne objavljuju zajedničke fotografije.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.