x

Da li je ovo dokaz da je Bojan Tomović otac djeteta? Miljana postavila Mariji ključno pitanje oko bebe!

Srspku javnost šokirala je još jedna trudnoća Miljane Kulić. Sve se dodatno zakomplikovalo kada je u rijaliti ušao i njen partner Lazar Čolić Zola, te se postavlja čak i pitanje o abortusu u Zadruzi, a sve je dodatno šokirao Bojan Tomović, koji na Instagramu tvrdi da je on otac djeteta.

Pjevač je šokirao sve kada je na Instagramu objavio da su on i Miljana pred njen ulazak u rijaliti imali odnose i da ju je upravo on tjerao na abortus, jer se plaši da će dijete naslijediti od njega bipolarni poremećaj.

Bojan Tomović je prva javna ličnost koja je otvoreno stala pred javnost i rekla da boluje od nekog porođaja i da pije terapiju.

Pjevač je izjavio da se odrekao očinstva i razveo zbog žene upravo zbog bipolarnog poremećaja, jer se plaši i da će njegoviti potomci suočavati sa istim mukama.


Kako je naveo, rekao je i Miljani da učini isto, što je bacilo sumnju na iskrenost Kulićeve, a Miljana je prije tri dana, kao iz topa postavila Mariji pitanje, naravno, ne znajući šta se piše u spoljnom svijetu.

- Mama, a šta ako otac djeteta pije antidepresije, može li to da utiče na dijete - upitala je Kulićeva, na šta joj je majka rekla da pretpostavlja da to ne ostavlja nikakve posljedice.


Gledaoci spornog video snimka šokirano komentarišu ovaj klip, ali ukoliko ni ovaj put niste posumnjali da "gdje ima dima, ima i vatre", vjerovatno će vas šokirati to da se Miljana požalila Zoli da pjevač hoće da ih razdvoji.

- Hoće da uđe u Zadrugu za nula dinara samo da nas razvoji - rekla je ona i šokirala Zolu.

Svi su se pitali zašto Miljana pominje Tomovića na snimku, dok su pojedini odgovarali, "Zato što je on otac njenog djeteta".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.