x

IZ MUŠKE KOLEKCIJE

Da li su ovo već najružnije cipele u 2023. godinu: U obliku su žabe i od gume su

Njegova je obuća pomalo nadrealna i apsurdna, a s novom je kreacijom prešao nove granice


Bez obzira na to stvara li za vlastitu etiketu JW Anderson ili za luksuznu španjolsku modnu kuću Loewe, kreator Džonatan Anderson (Jonathan Anderson) nikada nije dosadan – dizajnirao je štikle s balonima, sandale s nečim poput automobilskih odbojnika, patike s izdancima salate, čizme koje podsjećaju na spuštene torbe...

Njegova je obuća pomalo nadrealna i apsurdna, a s novom je kreacijom prešao nove granice i moguće je da je već u prvim danima januara kreirao najružnije cipele u 2023. godini.

Trendu "ružnih cipela" pridonijele su Vibramove cipele s pet prstiju kakve je nosila i Rihanna ili pak Birkenstockove klompe Boston, viđene na nogama Kristen Stevart (Stewart) ili Kendal Džener (Kendall Jenner), naravno i neprolazno zanimanje za "kroksice", a sada im se pridružila i nova "ortopedska životinja" – natikače u obliku žabe koje će debitirati na modnoj reviji brenda JW Anderson za jesen/zimu 2023. u februaru u Milanu.

"Žabe" su dio muške kolekcije, izrađene su od gume i stvorene u suradnji s Wellipetsom, proizvođačem gumenih čizama. Možda i možete pronaći način kako ćete ih uklopiti u svoj modni izričaj.

(avaz.ba)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.