x

Da nije ona možda iz koristi sa mnom? U jeku šuškanja o raskidu: Miljković nesiguran u budućnost sa Lunom?

Od samog početka veze, Lunu Đogani i Marka Miljkovića prate priče kako je on sa njom iz koristi. Međutim, on tvrdi da situacija lako može biti i obrnuta.

"Njihov problem je što stalno stvaraju neke teorije u glavi. Mogu da misle i to. To se misli od početka naše veze. Da li su se pitali da nije možda Luna iz koristi sa mnom?" zapitao se Marko Miljković.

Par je nedavno bio na romantičnom putovanju u Parizu, a mnogu su mislili da će Miljković kćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija vjeriti baš tamo. Vjeridba se, pak, nije dogodila, a bivši zadrugar rekao je da nije siguran ni da će uopšte doći do te faze emotivne veze.


"Mi smo spontani i to će se desiti onda kada osjetimo da je pravi trenutak za to. Mnogi su očekivali da će se to desiti u Parizu, u 'gradu ljubavi'. Bićete upoznati sa tim kada se to bude desilo, ako se bude desilo", izjavio je on.

Luna Đogani je do sada izdala svega dvije pjesme, a već uživa veliku popularnost. Marko Miljković je uvjeren da će njegova izabranica jednog dana postati dio samog vrha muzičke scene Srbije.


"Rekao sam da je druga pesma i bolja od 'Devetog kruga' i da će bolje da prođe. Bavim se didžejingom i znam šta može da bude hit. Luna ide polako prema vrhu. Posvećena je veoma svojoj karijeri, baš se trudi i drago mi je zbog toga. Mislim da joj je ovaj posao legao. Toliko se trudi, ide i na časove pjevanja. Ide često kod jednog dobrog učitelja pjevanja. Lijepo joj objašnjava, bio sam na jednom času sa njom. Uči temeljno, od početka. Ja nju vidim u vrhu naše estrade", siguran je on.

Podsjetimo, Marko više ne prati Đoganijevu na društvenoj mreži Instagram, a ona je napustila Srbiju bez njega. Zbog toga se podigla ogromna prašina i mnogi misle da je par na ljubav stavio tačku.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.