x

‘Da sam trener Uniteda, zadavio bih Ronalda’

Manchester United jučer je svladao Tottenham 2:0 u sklopu 12. kola Premier lige.

Ipak, nakon utakmice najviše se priča o Cristianu Ronaldu koji nije igrao. Razlog je to što je odjurio prema tunelu dok je utakmica još trajala, a kako navodi Daily Mail, možda je napustio i stadion.

Komentirale su to dvije legende engleskog nogometa, Dion Dublin i Tim Sherwood.

“Da sam ja trener Manchester Uniteda, zadavio bih ga! Pitao bih ga što radi. Njegovo ponašanje je neprihvatljivo. Jako ga poštujem kao i sve što je napravio u karijeri, ali trebao je ostati i ispoštovati suigrače“, rekao je Dublin.


Sličnog stava je i Sherwood.

“Šokantno! Ronaldo je samo pokazao da ne poštuje trenera. Bijesan sam zbog toga. I ja volim Ronalda i njegovu igru, ali ne smije dolaziti u ovakve situacije. Ako ga je Ten Hag respektirao time što ga nije uveo u igru na 6:1 protiv Cityja, onda mu je to trebao i vratiti“, prokomentirao je Sherwood.


Trener Manchester Uniteda Erik ten Hag nije izravno odgovorio na pitanje je li dopustio Ronaldu da napusti klupu prije kraja.

“Vidio sam ga, ali nisam s njim o tome pričao. Raspravljat ćemo o tome. Sad slavimo pobjedu. Ne želim sada o tome, sutra ćemo. Volio bih zadržati fokus na momčadi i sjajnoj predstavi svih 11 igrača i zamjena. Bila je to timska izvedba“, rekao je Ten Hag.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.