x

tuga

Da se naježiš: Mladenova majka je ujutro objavila ovu sliku, a on je sebi nekoliko sati kasnije oduzeo život!

Čitav region oplakuje tragičnu smrt Mladena D. (22) koji je, kako se vjeruje, digao ruku na sebe nakon što je ismijavan tokom razgovora za posao i tajno sniman, a taj snimak je potom završio na društvenim mrežama.

Njegova majka Biljana postavila je potresan status na društvenim mrežama.

- Imati živu i zdravu djecu, znači imati sve. Jer to je jedina sreća - podijelila je Mladenova majka sliku s ovim tekstom i to ujutro, a Mladen je sebi poslije podne oduzeo život. 


Podsjetimo, Mladenovo tijelo pronašao je otac nakon što se vratio sa posla.

Kako prenosi Srpskainfo, pozivajući se na dobro obaviještene izvore, otac se biciklom vratio kući i vidio da su vrata od sušare otvorena, ali u prvi mah nije posumnjao ništa. Ubrzo je primijetio da su ispred sušare prevrnute merdevine i tada je uslijedio šok.


Ugledao je sina u sušari i odmah ga uhvatio za noge pokušavajući da ga tako spase.

- Majka je u tom trenutku bila u kući i kada je čula jauke supruga došla je u sušaru i svjedočila najtežoj tragediji koja jednu majku može zadesiti - ispričao je izvor, prenosi Srpska info.


Borislav, prvi komšija, priča da je Mladen bio pristojan i uzoran mladić i dobar komšija koji je volio život.

– Volio je ljude, nikada nikoga nije uvrijedio. Bio je vrijedan, radio je, kao i njegovi roditelji. Oni ovo nisu zaslužili – priča Borislav.

Kaže da je u petak oko 15 časova čuo jauke, te da u prvi mah nije mogao ni naslutiti šta se dogodilo. Međutim, sve se promijenilo u par sekundi, a užas koji ga je savladao bio je previše tragičan da bi se kako kaže, mogao opisati riječima.

4

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.