x

porodični problemi

Da su mi dali nasljedstvo, zadržala bih prezime! Voditeljka oštro o roditeljima: Uopšte nisu u dobrim odnosima!

Uvijek vedra i duhovita voditeljka Nataša Aksentijević sada je progovorila o odnosima sa najbližim članovima porodice i otkrila da uopšte nisu dobri.

Voditeljka je o problemima sa roditeljima progovorila jednom prilikom kada ju je jedna koleginca oslovila djevojkačkim prezimenom Miljuš kada ju je Nataša i prekinula:

- Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasljedstvo, pa da kaže čovjek, hajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću - bila je oštra tada Nataša u emisiji "Grand magazin".


Ona je sada navela da je od strane svojih roditelja naišla na nerazumijevanje.

- Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima... I samo dolazim do nerazumijevanja svega što mi se dogodilo - rekla je voditeljka za magazin "Story".


Na pitanje kakvi su sada odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

- Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmjesima i uz treskanje vratima.

Sa druge strane voditeljka je duže od decenije u sretnom braku, a pored zanemarljivih kritika, suprugu nerijetko upućuje riječi hvale.


- Ništa nemojte da brinete, umije i on da mi "skače po živcima". Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom. Ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svemu. Životu, uspjesima tuđim više od onih koji su uspjeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Duki Car nije nezaslužen nadimak - napisala je voditeljka uz fotografiju supruga na Instagramu.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.