x

Daj mi majko drugi život: Mladoženja prije nego što se objesio ostavio potresne poruke na Fejsbuku!

Goran S. (39), mladoženja iz sela Negosavlja u Medveđi (Srbija), koji se  kako pokazuju prve nezvanične informacije, ubio u jednom hotelu Leskovcu, ostavljao je prethodno potresne poruke na svom Facebook profilu.

Mještani Negoslavlja s nevjericom su prokomentarisali tragediju, jer, kako kažu, ništa na nju nije ukazivalo, prenose mediji u Srbiji.

– U selu su proveli nekoliko dana, bili su veseli i zaista nemamo odgovor na pitanje zbog čega je Goran odlučio da se ubije. Imao je sve u životu, bio je vrijedan i pošten momak, uspješan u poslu. Konačno je odlučio da se oženi i da stvori svoju porodicu. Sa djevojkom se lijepo slagao i bili su skladan par – pričaju u Goranovom selu i dodaju:


– Šta se to desilo, niko ne može da vam kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio. U utorak je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorio pred put u Beograd.

Na Facebook profilu pokojnog momka, sudeći po nekoliko postavljenih fotografija, Goran je radio na restauraciji crkava.

Citati koje je kačio na svojoj stranici, ukazuju na to da je bio religiozan:

– Treba da se opustiš. Ne uzimaj previše na sebe brige ovog svijeta, već čuvaj svoj mir i živi sa Bogom, neka ide kako ide…


U sljedećoj poruci piše:

– Daj mi, majko, drugi život da proživim ja…

Zatim je napisao i repliku iz filma “Terminator”:

-Nema sudbine osim one koju sami stvorimo…

On je kobne večeri poslao svoju vjerenicu do automobila, koji je bio ispred hotela da mu donese nešto, a zatim je presudio sebi u tuš-kabini hotelske sobe, samo nekoliko dana prije zakazanog svadbenog veselja.


Radnik hotela ispričao je da se Goran prijavio na recepciji sa svojom ličnom kartom i ušao u sobu sa djevojkom.

– Šta se među njima dešavalo, mi to zaista ne znamo. Ovo je prvi put da se takva tragedija dogodila kod nas, što je uznemirilo svo osoblje. Došla je policija, kao i hitna pomoć, koja je konstatovala smrt.

Kasnije su tijelo muškarca preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini kako zbog cjelokupne situacije ne bismo dodatno uznemirili goste – kaže izvor.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.