x

Dajte Miljkoviću neki popust za šerpe: Miljković i Mensur režali jedan na drugog, žestoka svađa u emisiji!

Marko Miljković i Mensur Ajdarpašić poveli su rat i van rijalitija, komentarišući pojedine situacije iz Bijele kuće "Zadruge 3" odakle su izašli kao drugoplasirani i trećeplasirani takmičar.

"Bilo je interesantnijih svađica od ove... Ja znam šta radim, ali to znači da moj cilj nije bio Mensur. Generalno znam šta radim u rijalitiju i rijetko kad izgubim pojam o kamerama. Sa mnogima sam igrao igre. Osjeti se energija. Ja apsolutno ne gledam ko ima kakvu podršku. 66 odsto je Mensur meni pozitivac, bio mi je interesantan u njegovim šalama. Ali ima i tu negativnu energiju. Ja sa pokušavao dosta puta da priđem Mensuru, da mu objasnim kakva je Mina, ali je on bio u grču i mislio je da ja pokušavam da ga izmanipulišem. Ima malo k..čeviti stav", rekao je Marko, te povukao svaku Mensurovu "žicu".


"Marko ne voli ljude kojima ne može da manipuliše..." dobacio je Mensur.

"Ja sam isto k..čevit, ali to nosim, ne plačem i ne kukam, nemojte mene", nastavio je u "Zadruga, narod pita" Marko.

"To je emocija kad plačeš, ja se ne stidim, budi žustar, slušam te mjesecima", dodao je Mensur.

"Ja sam smirivao svoju djevojku, jer smo na televiziji. Pokidao sam kameru da ne bismo imali taj krupan kadar. Nisam dozvoljavao ljudima, kad mi dođe neko ovdje, ne pričam sa njim, imam tu manu iz djetinjstva. Marko Miljović nije pobijedio jer nije želio da pobedi, nije mi to bila glavna motivacija. Ja sam slavio pobjedu, ali nisam rekao čija pobjeda, nisi me pitala - naveo je Marko. Mensur je započeo naš konflikt, kad smo kupivali cigarete Ermini, on je počeo da grabi hranu. To je bila prva lopta, ja nikad ne reagujem na prvu loptu, drugi put si napravio problem kad smo dobili nagradu", objašnjavao je Miljković.


"Da li je moguće da padaš na forice oko nagrade?!" pitao je Mensur.

"Zamisli da ja tamo otimam mjesecima, ti si mi dva puta oteo", odbrusio je Marko.

"Ti si vidio da ja mogu da dostignem tvoj nivo, dokle si ti stigao. Ti si meni prišao ljudski, pozdravio si se ok i bio si korektan", naveo je Ajdarpašić.

"Ja sam pokušavao da spuštam loptu između tebe i Mine, branio sam da ne udariš Erminu", tvrdio je Marko.


"Nisi mogao da manipulišeš mnome, htio si da mi uđeš u mozak, da probaš da upravljaš sa mnom, a možda si vidio napolju da ne možeš tako sa mnom kao sa ostalima. Ja nisam imao netrpeljivost prema tebi i nisam ni znao kako šta tamo funkcioniše, niti sam se takmičio, išlo je sve svojim tokom. Ti se godinama takmičiš, ja ti čestitam na drugom mjestu. Kad ti je Luna ušla ti si počeo taj stav", istakao je Mensur.

"Kad je Luna ušla ja sam izljubomorisao na tebe i ti si izljubomorisao kad sam ja ušao. Ali to nije bila ljubomora, to je Lunina namjera da mene provocira preko tebe. Ja sam osjetio potrebu da te ponižavam jer nemaš potencijal da budeš lider, nemaš potencijala da budeš lider jer plačeš, lideri ne plaču", siguran je Miljković bio.


"Ja plačem, a ti ne plačeš jer se bojiš... Dajte mu neki popust za šerpe", udario je tada Mensur komentarom.

"Dođe ti Tomović, a ti u ćošak, dođe Janjuš, a ti odeš u garderober. Nemoj da koristiš agresiju, nego mozak", nije mu ostao dužan Marko.

"Ja za šest mjeseci treće mjesto, a ti godinama tu i ništa. Ti nisi znao da ti je Iva toliki problem, mislio si da sam ja i Anabela. Ne znam da li da te moja podrška malo pogura, da pobijediš", izjavio je Ajdarpašić.

"Šta si ti, manekenčić i hostesa?!" odbrusio je opet Miljković, baš kao što ga je upitao i svojevremeno za crnim stolom.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.