x

ne štedi na sebi

Dalila dala 20.000 eura za nove usne, uši, jagodice, silikone i zube: Svu zaradu sa Tiktoka dala na kompletan remont kod plastičara!

Dalila Dragojević je dobar dio honorara iz "Zadruge", u kojoj je osvojila drugo mjesto, i sve što je prethodnih mjeseci zaradila na Tiktoku, na kom u uključenjima uživo ponekad provede i po 20 sati, uložila u kompletan remont lica.

Kako saznajemo, ona je na ovo zadovoljstvo potrošila čak 20.000 eura, a rezultatima zahvata je i više nego zadovoljna.

Da je promjena u odnosu na prije samo mjesec dana očigledna, vidi se i po tome što sada djeluje potpuno neprepoznatljivo i da više ne liči na sebe, što su primijetili i brojni korisnici društvenih mreža. Dalila je zahvat izvršila u inostranstvu, a ovog puta je sredila usta, jagodice, uši, oči i zube. Ona je stavila i nove silikone u grudi, koje je povećala za jedan broj, što joj je bilo u planu već duže vrijeme.


- Dalila je druga osoba! Auu, pa ona više ne liči na sebe! Oči su joj kao da je Kineskinja! Ovo je pobjeda - Dalila je operisala i uši! Dulila je kao naduvani balon! Sestro, prevazišla si i Daru Bubamaru! - samo su neki od komentara na mrežama.

Podsjetimo, Dalila je nedavno progovorila o tome šta je sve promijenila na sebi:


- Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest mjeseci izađe iz tvog tijela, a ti, ako želiš, možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije, jer sam imala koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak - rekla je tada Dalila.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.