x

potresno

Dalila Dragojević izgubila bebu, pa se obratila javnosti potresnim riječima: Već smo zamišljali kako kupujemo sve za našu malu!

Bivša rijaliti zvijezda Dalila Dragojević i njen suprug Dejan Dragojević nedavno su saznali radosnu vijest da će postati roditelji, međutim, uslijedio je veliki životni udarac.

Dalila je, nažalost, izgubila bebu, a u svojoj potresnoj objavi na društvenoj mreži Instagram, napisala je šta se dogodilo.

- Da, to je bio najljepši dan našeg života, dok nisu uslijedile komplikacije. Beta je prestala da raste... Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsrećniji na svijetu, a par dana poslije toga bili smo neko kome se svijet srušio - priznala je Dalila.


- Nekada kada budem smogla snage da vam napišem šta se sve izdešavalo - napisaću... Već smo se zamišljali kako kupujemo sve za našu malu bebu, kako smo najsrećniji roditelji. Znate koliko nam je sve ovo značilo, ali eto, nije uspjelo - napisala je Dragojevićeva i istakla da nema padanja i odustajanja.


- Sve biva Božijom voljom i Božijim određenjem.. Sada samo želim da vam kažem “da uvijek vjerujete u vaše želje, a dragi Bog će ih i uslišiti”. Nema padanja i nema odustajanja...Vaši Deki i Dalila - zaključila je Dalila u svojoj objavi i dobila bezbroj poruka podrške.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.