x

"Dalila je najveće zlo u Zadruzi, puna mržnje": Milica Kemez zbog njenih riječi isplakala rijeku suza! (VIDEO)

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja novinara, a urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević pokrenuo je temu odnosa između Milice Kemez i Filipa Đukića. Nakon što su njih dvoje iskazali svoja osjećanja, zadrugari su ustajali i govorili svoje mišljenje, a onda je Dalila Dragojević ustala i počela da drži govor i optužila Milicu da glumi žrtvu.


Milicu su njene riječi pogodile, pa je istrčala uplakana iz Bijele kuće, a Iva Grgurić je krenula za njom kako bi je utješila.

- Šta mi je ovo trebalo? Najveća sam glupača - govorila je kroz suze Milica, dok ju je Iva tješila.

Milica je nakon toga izašla iz paba, a Marija Kulić je krenula ka njoj kako bi je utješila.

- Nemoj da plačeš, ne razumiju svi. Slušaj, lutkice, ja te razumijem jer sam ja majka. Nemoj da lomiš i da plačeš. Budi dostojanstvena, molim te, bilo je mnogo gorih stvari nego ovo. Ostavio te Filip Đukić, a priča Dalila - tješila ju je Marija, a zatim je izašla i Miljana Kulić.


- Mama, molim te povedi je, da li hoćeš da živiš sa nama? - upitala je Miljana.

- Da li treba da se ubijem da bi bili srećni? - vikala je Milica.

- K*čka jedna ova Dalila - glasno je rekla Kulićeva.

Gledaoci su oštro osudili Dalilu Dragojević zbog njenih riječi. Ona je prema komentarima ljubitelja Zadruge ubjedljivo najomraženija osoba zajedno sa svojim dečkom Dejanom. Mnogi navode kako je Dalila vidjela konkurenciju u Milici Kemez, jer je njena priča zaista potresna, te da želi da napravi veću žrtvu od sebe i dečka zbog loših odnosa sa Biljanom Dragojević. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.