x

pokajala se

Dalila: Želim da dobijem razgovor sa Dejanom! Ponizila sam njega, cijelu porodicu i sebe! Uništila sam oca zauvijek!

Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš ugostili su u svojoj emisiji Dalilu Dragojević. Dalila je na samom početku otkrila da se osjeća katastrofalno, kao i da je osjetila kako se osjećao njen bivši suprug Dejan.

- Bila sam neko ko je njega isponižavao na najgori mogući način, ali ne samo njega, nego i cijelu svoju porodicu, pa onda i sebe. Samim tim što sam ovo uradila, izgubila sam sve ono za šta sam važila i da je to teško da se vrati. Spremna sam na to. Nisam imala hrabrosti to da uradim što ste mi savjetovali i da prišla sam jutros Dejanu. Prišla sam mu u garderoberu i rekla sam mu da želim da popričam i da želim da mu se izvinim za sve što sam napravila.


- On je krenuo da plače i ja sam krenula, mnogo sam ga povrijedila i znam da kad mi je rekao da ne može da priča sa mnom sada trenutno, nisam ni očekivala da će pristati na taj razgovor, ali ja ovim putem želim da se izvinim njemu za sve što je morao da gleda i što će pretrpjeti sve što nije pušteno. Želim da se izvinim svojoj porodici, prvenstveno svom ocu zato što sam ga uništila zauvijek. Bila sam jako sebična i željela sam da meni bude dobro, evo baš mi je dobro - rekla je Dalila.


- Da li misliš da si opet sada sebična? - pitao je Karić.

- Ne mislim, ali eto tako se izdešavalo kako se izdešavalo. Nisam imala osjećaj da to tako izgleda, ali tek kad se meni desilo shvatila sam kako izgleda. Ja se kidam iznutra i ne znam kako ću ovdje. Ne mogu ni da zamislim, ali je on neko ko će izvući pozitivnu stranu. Ovo će mi biti nauk za cijeli život i da pažljivo biram odnose, kome se posvećujem i kome sve dajem na tacni - nastavila je Dalila.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.