x

oglasio se

Dalilin otac iz bolnice: Ljekari su me zadržali, ne daju da idem odavde!

Husi Mujiću, ocu Dalile Dragojević je pozlilo i prebačen je u bolnicu. Ispred Husine kuće je muk, a kako su rekle komšije, njemu je ponovo pozlilo zbog dešavanja u rijalitiju, te je završio u bolnici na detaljnim pregledima.

- Istina je da sam smješten u bolnicu. Ljekari su me zadržali zbog visokog pritiska, uz to sam i prehlađen - rekao je Huso.

- Nerviram se mnogo i to se odrazilo na pritisak i zato doktor traži da ostanem u bolnici, ne daju da idem odavde... Ali biće dobro. Ma, već sam bolje - dodao je Dalilin otac za "Telegraf.rs".


Podsjetimo, Huso je prije nekoliko dana izjavio da će kuću prepisati zetu Dejanu, kao i da njegova kćerka Dalila nema gdje da se vrati, nakon što je u "Zadruzi 5" muža prevarila sa Filipom Carem.

- Nisam dobro, kako ću biti? Ogorčen sam i na sve ovo gledam s gađenjem. Neprijatno mi je, i meni i cijeloj familiji. Samo Dejana podržavam - rekao je Huso i dodao:


- On to nije zaslužio. I Dalila je bila normalna do prije mjesec dana. Ostavili su auto ovdje kod mene, ključeve od kuće, ljubimce, sve je bilo kako treba kad su krenuli za Beograd. Ostavila je dobrog čovjeka zbog bijednog i nikakvog kriminalca i sil.džije. Lijepo su sve sredili ovdje, imaju sve u životu i da Dejanu napravi tako nešto, i to njemu pred očima, strašno.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.