x

promijenila ploču

Dalilina majka Emina: Uvijek ću se boriti i stati uz nju, pa neka je najgora!

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević priznala je da Dejan Dragojević ipak nije promijenio vjeru i prešao u islam, ali da je poštovao njihove vjerske običaje. Ona je istakla da je podrška i uz svoju kćerku, ističući da se u rijalitiju svakodnevno dešavaju prevare.

U emisiji "Đir sa Memom", Dalilina majka je prokomentarisala aktuelna dešavanja u poruci koju je poslala voditelju Memi Haljevcu, u kojoj je napisala i da Dejan nije promijenio vjeru.

- Nisam ni ja jaka, ni najjača, ali ću se boriti i stati uvijek uz Dalilu pa neka je najgora! Nemoj ti mene Memo da ispravljaš, ni za šta, a pogotovo ne za vjeru! Sve što sam rekla je istina, pa kome se sviđa, a kome ne nek crknu, nek psuju mene i nazivaju svkako, jer go..... je muka još više što sam rekla da se Dejan klanja! Da, klanjao je, a to što nije još prešao u islam i promijenio veru, to je nešto drugo. Postio je i išao na teraviju svaki dan. Dalila ako je uništila sebe s tim što ga je prevarila i spavala sa ovim ološem, to je drugo.


- Dalila će da se nosi sa tim kroz život i neće niko drugi, sem ja, kao majka, koja će biti uz nju, ako preživim sve ovo. Da su Dalila i Dejan ušli kao momak i djevojka ne bi se digla ovolika prašina da je Dalila prevarila Dejana kao momka, a ne kao muža. Mnoge varaju i spavaju ove sezone i idu od jednog do drugog, pa se sreću svi zajedno dole u Zadruzi i gledaju jedni drugima u oči. S... su imali i unutra i napolju. Dalila je najgora smo zato što je udata i uradila to što je uradila.


Podsjetimo, Emina je ranije izjavila da je Dejan promijenio veru, dok je s druge strane Dalilin otac, Huso Mujić rekao da Dejan nije promijenio vjeru, a sada je Dalilina majka priznala da Dragojević nije prešao u islam, iako je tvrdila suprotno.

.

..

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.