x

MONSTRUOZNO

Dalilina majka proklela sve: Mamu ću vam ja j....i svima! Nek c.kne smrdljiva trojka i neka ovako plaču za najmilijima!

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, bijesno je odreagovala nakon kćerkinog razvoda u rijalitiju.

Naime, ona je iznijela niz uvreda i jezivih prijetnji na račun takmičara u rijalitiju. Očigledno su joj svi krivi što je njena kćerka prevarila muža, pa se usudila da kune sve one koji posljednjih dana pružaju podršku njenom bivšem zetu Dejanu Dragojeviću.


- Govnari, eto vam razvod. Neka c.kne svako ko je učestvovao u ovome i svi njegovi. Dalila je g..no, a vi svi koji ste još doprinijeli ovome c.knite i vi i vaše porodice kompletno! Mamu ću vam ja j..... svima samo polako! Platiće g..na svi jednog dana! Osveta se hladna servira! Smrdljiva trojka uz Dejana dabogda svi plakali ovako za najmilijim od smrada Miće, Đedovića, Sandre i ostalih govana - poručila je Emina.


Podsjetimo, Emina je juče bujno reagovala kada su je pozvali za komentar povodom razvoda Dejana i Dalile.

- Vidjela sam šta se dogodilo. Život je pred njima, a papir kao papir ništa ne znači. Neka je Đedović učestvovao u ovom i nadam se da su sad svi srećni i zadovoljni. Naravno i Rešićeva koja grli Dejana, ono kao podrška, a ovamo hm.. Neka se slade tuđom nesrećom. Ali opet kažem da papir koliko je validan, toliko i nije. Nikad se ne zna s kim je i šta je kome suđeno. Sve se dešava sa razlogom - poručila je Emina za "Blic".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.