x

ona je božije dijete

Dalilina majka stala u njenu odbranu: Svi koji ste protiv nje kao da ste opsovali sve džamije i crkve!

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, oglasila se na društvenim mrežama kako bi zaustavila negativne komentare na račun njene nasljednice.

Ona je poručila svim gledaocima Zadruge, koji ne podržavaju Dalilinu javnu prevaru, da je Dragojevićeva "Božije dijete" i da svakoga, ko je u bilo kom pogrdnom kontekstu komentrariše, čeka Božija kazna.


Dalila je posljednjih dana u žiži interesovanja jer je stupila u odnos sa Filipom Carem, sa kojim je u izolaciji, dok joj suprug Dejan Dragojević boravi u Bijeloj kući, zbog čega su je mnogi gledaoci, ali i ukućani osudili. Emina je tim povodom u svojoj objavi napisala da je njena kćerka "Bogom dana", te da je uvrijediti Dalilu jednako uvredi crkve i Boga.


- Dalila je dijete koje je Bogom dato i svi koji budete protiv nje bilo šta loše rekli ili napisali, znajte, kao da ste opsovali sve crkve, džamije, manastire i dragog Boga. Zato vam je bolje da ćutite jer će vas Bog kazniti svojom kaznom, ni sami nećete znati šta vas je snašlo. Dalila je Božije dijete, pa sad izvolite - napisala je Emina na svom profilu, a post je brzo postao pravi hit na društvenim mrežama.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.