x

intervju

Damir Džumhur: Očinstvo me naučilo da cijenim prave vrijednosti, a Luka me čini najsretnijim čovjekom!

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur posljednjih je dana, pa čak i mjeseci, u žiži javnosti zbog prekida s partnericom Barbarom Šegetin, s kojom ima jednogodišnjeg sina Luka. No, Damir o tome ne želi govoriti za medije, ali uvijek je raspoložen za lijepe i pozitivne teme.

S obzirom na njegove profesionalne obaveze, zanimalo nas je kako planira provesti praznike i da li se raduje nadolazećem periodu.

– Što se tiče prazničnog vremena to je definitivno jedno od najljepših doba u godini. Pokušavam da iskoristim to vrijeme maksimalno za porodicu i najbliže ljude oko sebe. Period prije Nove godine je inače i vrijeme kada se pripremam za odlazak u Australiju, ali najviše vremena sam uz one koje najviše volim. Na prvom mjestu je sin Luka.


Zanimalo nas je i to kako tata i sin provode zajedničko vrijeme, te koliko se Damir promijenio od dolaska Luke na svijet.

– Naravno, uz njega je sve još ljepše i sada kada je on već porastao i kada nije mala beba, to daje neku novu dimenziju. Već mogu da šetam s njim i da ga držim za ruku, da zajedno idemo u kupovinu, da ga vodim u igraone i to je najljepše provedeno vrijeme. Njegov dolazak na svijet je potpuno promijenio i moj svijet i tek tada shvatate prave vrijednosti i šta su zapravo bitne stvari u životu. Ne postoji ljepša stvar nego postati otac, a ja sam najsretniji čovjek otkad u svom životu imam Luku, kazao nam je Damir.

.

.

..


Izvor: Azra 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.