x

"Dan vjenčanja bio mi je jedan od najgorih dana u životu"

O vjenčanju se najčešće priča kao o najljepšem danu u životu jednog para, međutim uz pritisak da na dan kada izriču sudbonosno "da" mladenci u svakom trenutku moraju biti blaženo sretni, stvarnost je nerijetko drugačija.

No, rijetki su mladenci koji će jednom kada taj dan prođe priznati da sve ipak nije bilo kako su zamislili i da taj veliki dan nije baš bio tako divan i ispunjen srećom.

Jedna mladenka ipak je odlučila javno izreći nepopularno mišljenje i poručila da je vjenčanje bilo jedan od najgorih dana u njenom životu.

Kad sam ušla u hotelsku sobu i shvatila da nisam uživala ni u čemu što se događalo, osjetila sam neuspjeh, rekla je mladenka i dodala kako je briznula u plač onog trenutka kad je legla pored svog supruga.

Objasnila je kako je dan koji je trebao biti jedan od najvažnijih u njezinom životu bio ispunjen stresom.


Dio problema bila je činjenica da smo na vjenčanju imali 180 gostiju, a većinu njih nisam vidjela 18 mjeseci, rekla je. Dok je hodala prema oltaru, kaže, samo je razmišljala o tome kako je u ogromnoj haljini promatraju ljudi s kojima dugo uopće nije razgovarala.

Osim toga, dodala je, kada je i dobila priliku razgovarati s nekima od tih ljudi, s gostima na svom vjenčanju, misli su joj bile usredotočene na druge stvari, na to kako se mora pobrinuti da ništa na vjenčanju ne krene po zlu.

Pored svega toga nije uspjela uživati u svom vlastitom vjenčanju.

Iako ova mladenka sigurno nije usamljena u svom mišljenju, većina onih kojima vjenčanje nije ispalo kakvim su ga zamišljali prešutjet će tu činjenicu.


Jedan od razloga je i strah da ih drugi neće razumjeti ako izgovore jednu ovakvu rečenicu.

S druge strane, anonimno je neke stvari lakše priznati, pa nam u našoj anketi možete otkriti kakvo je bilo vaše vjenčanje.

I na kraju, ako se trenutačno pripremate za vjenčanje - ono što morate znati je da mnogima taj dan uistinu bude jedan od najljepših dana u životu. Očekivanja drugih ostavite po strani, svoje želje i želje svog partnera stavite na prvo mjesto i pokušajte se što manje stresirati oko svake sitnice.


(Zadovoljna.hr)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744