x

kaže da su njih dvije bile jedine ribetine

Danas ili š.rču ili avioni, kamioni, šuplje priče: Zorica Marković otkrila zbog koje pjevačice su joj sabotirali karijeru!

Pjevačica Zorica Marković otvorila je dušu u životnoj priči za Kurir, gdje je otkrila nevjerovatne detalje iz svog života i karijere. Kako je ispričala, iako je imala velike hitove zbog jedne pjevačice su joj sabotirali karijeru.

"Ja sam sama sebe uvela u moj posao. Niko mi nije pomogao. Ja zaradim, pa platim reklamu. Mnogo je lijepih uspomena sa turneja. Voljeli smo da se kartamo. Na koferima od harmonike smo igrali remi. Lete karte na sve strane, ali mi ne odustajemo. Toliko smo se zarazili kartama da nas je publika čekala da izađemo. Jednom sam scenu izašla bez čarape, koju nisam ni obula zbog kartanja.


- Izlazim ja pred deset hiljada ljudi, kad ono svi mi se smiju. Nastao je haos! Kad sam shvatila što se smiju, ja lijepo uzmem drugu čarapu i obujem! To su bila vremena, a danas je sve sintetika, danas ili š.rču ili avoni, kamioni, šuplje priče, sve je vještački. U ono vrijeme nije bilo ljubomore. Mene su sabotirali jer smo Brena i ja jedine bile ribetine. Nije me ona sabotirala, ali menadžeri jesu. Taktički su radili sve da me sklone. Stavljali su me da budem u drugom planu, jer su vidjeli da sam ja jedina bila njoj za petama. Sjećam se jednom, pjevam sve gori, a izlazi Brena pred ljude i - ništa. To je bio znak da moraju da me sklone. Stavljali su me da budem u drugom planu, nikako u prvom, ja sam imala hitove", ispričala je Zorica Marković.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.