x

pripremite se

Danas temperatura i do minus deset stepeni!

U Bosni danas oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini sunčanije prije podne, naoblačenje u drugom dijelu dana.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5 stepeni, na krajnjem jugu od -4 do -1 stepen. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i -1 stepen, na jugu zemlje do 4 stepena.


U ponedjeljeka u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno povremeno može padati slab snijeg. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5 na krajnjem jugu zemlje od -4 do -1, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i 0, na jugu zemlje od 2 do 5 stepeni.


U utorak u Bosni umjereno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. U Hercegovini malo do umjereno oblačno. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -2, na krajnjem jugu zemlje od -2 do 2, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 5, na jugu zemlje od 4 do 8 stepeni.

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.