x

DOSTA MU JE SVEGA

Đani pobijesnio pa opleo po kolegama: Pun mi ih je k...., nabijaju nož u leđa, nisam ja budala kao što misle!

Miloš, Đanijev stariji sin, nedavno se vjenčao, a svadba je zbog korone odložena za proljeće, pa je neko nedavno pitao pjevača koga sa estrade planira za veselje. I umjesto da nabroji kolege koje će dobiti pozivnice, Đani je planuo i počeo da viče!

- Pun mi ih je k....! Šta će mi kurta i murta na veselju da me poslije ogovaraju i da mi nabijaju nož u leđa! Ima da pozovem desetak kolega za koje znam da su mi odani prijatelji i to je sve. Cirkus da pravim ne pada mi na pamet, nisam ja tolika budala kao što misle -  bio je ljut folker.

Vjerovatno je tako postupio jer su ga mnoge kolege s kojima je bio i te kako blizak u posljednje vrijeme razočarale.


Podsjetimo, Đani se posebno razočarao u Darka Lazića s kojima je bio i te kako blizak prijatelj, a ni jedno, ni drugo ga nisu ni pozvali kad mu je bilo najteže zbog incidenta kad je u vrijeme vanredne situacije bio na piću u jednom hotelu, pa je zbog toga zaradio i kućni pritvor, ali i veliku novčanu kaznu. S druge strane Đani i njegova žena uvijek su bili tu i za Darka i za Andreanu, pa je pjevač utoliko više razočaran. Čak je i javno izrazio ljutnju, pa je tada rekao: Poslije svega, zvalo me je samo nekoliko kolega, pamti pa vrati!

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.