x

auuu

Đani rođenu majku prijavio za krađu u marketu: Obezbjeđenje je odmah opkolilo, nije znala šta ju je snašlo!

Radiša Traković, poznatiji kao Đani, ispričao je medijima kako je prilikom jednog odlaska u jedan trgovinski lanac u tržnom centru na Novom Beogradu prijavio majku da krade namirnice.

Naime, Đani je prišao čovjeku iz obezbjeđenja i rekao kako žena u samoposluzi trpa skupe stvari u džepove i prstom pokazao na rođenu majku.

“Jedva sam čekao da zbrišem, a ona hoće još da kupuje! Te treba kobasica, pa salama, keks, sok.. Najgore od svega što sam to sve imao u kući, ali za nju to nije bilo dovoljno. Rekao sam joj da uđe i uzme šta treba a ja ću je čekati ispred – započeo je Đani i otkrio da je tada prepoznao jednog momka iz obezbjeđenja kome je rekao da obrati pažnju na ženu koja krade u samoposluzi i prstom pokazao na rođenu majku!”


“Rekao sam im da ta žena trpa sve u džepove. Odmah su otišli do nje, a ja sam se sakrio i valjao se od smijeha. Vidio sam da me traži pogledom. Bilo joj je frka! Ona nikada ništa ružno nije napravila u životu pa joj je bilo čudno gde baš nju da presretnu. Objašnjavala je da nema ništa sa krađom i molila da je puste ili odvedu šefu kome će objasniti da je došlo do zabune – pričao je Đani kroz smijeh i otkrio da je prišao tek kada je uvidio da bi njegova šala mogla da napravi ozbiljan problem. Majci je odmah bilo jasno da je sve ovo maslo njenog sina, a i obezbjeđenje je shvatilo da ih je Đani zeznuo!”


“Strašno sam se smorio kada mi je rekla da hoće da svrati i u samoposlugu. Tada mi je ta zaj.bancija pala na pamet. Keva je bila ljuta na mene cijela dva minuta. Zna ona za to moje zezanje. Navikla žena jer oduvijek sam takav. Drugu iz obezbjeđenja nije baš bilo prijatno. Izvinjavao se kevi što ju je doveo u nezgodnu situaciju. Ni na njega se nije ljutila, nije dečko ništa kriv. Nasjeo je na moju zaj.banciju. A od nje očekujem da mi kad – tad vrati”, ispričao je svojevremeno pjevač za jedan domaći list, a prenosi Scandal.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.