x

Đani spremio poseban repertoar za Ražnatoviće: Prvu pjesmu neću posvetiti mladencima, već gazdarici Ceci!

Svetlana Ceca Ražnatović u nedjelju ženi sina Veljka, a raskošna svadba će se održati u srpskoj prijestonici. Kako je odmah počelo spekulisanje o tome koje će se pjesme otpjevati, kao i ko će sve pjevati na veselju decenije, Radiša Trajković Đani je otkrio kakav repertoar on sprema za Ražnatoviće i Rodiće.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić sudbonosno da izgovoriće 24. novembra, a pripreme za veselje koje će okupiti oko 500 zvanica su završene. Đani je za Srpski telegraf otkrio da mu je velika čast da pjeva Cecinom sinu i da za ovu priliku sprema posebne pjesme.

- Veliko mi je zadovoljstvo što ću pjevati kod Veljka na svadbi. Strogo mi je zabranjeno da pričam o tome šta spremam za njih, ali moram da vam otkrijem da prvu pjesmu neću posvetiti mladencima, već gazdarici Ceci. Ovo nije svadba kao sve ostale, pa sam tako za mladu i mladoženju spremio poseban program. Biće tu starih, dobrih pjesama koje su usko povezane za porodicu Ražnatović - rekao je Đani za naš list i dodao da je on spreman i da jedva čeka da zapjeva.


- Odijelo je spremno, ja sam spreman, čekamo samo da se mladenci vjenčaju i da krenemo da lumpujemo do zore. Dobra atmosfera je zagarantovana jer ne ženi Svetlana svaki dan sina. O ovoj svadbi će se dugo pričati. Moram vam otkriti da sam ja malo uzbuđen, nekako imam malo one pozitivne treme, mogu samo da zamislim kako se Ceca osjeća kao majka - završio je pjevač.

Inače, pored Đanija, na svadbi će pjevati i pjevačice Aleksandra Mladenović, Aleksandra Dabović, kao i pjevač Uroš Živković.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.