x

Danima sam imala mučnine, povraćala, pa uradila test za trudnoću: Nadežda Biljić će postati majka, a evo da li će se pomiriti sa Tomom!

Nadežda Biljić potvrdila je vijest da je u drugom stanju i da će tata postati Toma Panić. Pjevačica je prije mjesec dana dobila batine od Tome, sa kojim je bila u vezi, poslije čega on ima zabranu prilaska Nadeždi, a sad je ona priznala kako će se stvari odvijati.

"Da, istina je da sam u drugom stanju. Zaista sam sretna zbog toga. Već danima sam imala mučnice i glavobolju. Međutim, danas poslije prve jutarnje kafe sam povratila i zamoilla sam majku da ode da mi kupi test za trudnoću. Čim sam uradila isti, pokazalo je dvije crte što znači da je to rana trudnoća. Jako sam bila sretna i uzbuđena u tom trenutku, a znala sam da je otac djeteta Toma. Sad su mi emocije pomiješane, ne znam još kako će se sve rješavati, s obzirom na to da još njemu nije istekla zabrana prilaska, ali vidjećemo, sve će se riješiti. Evo još jednom se pokazalo da poslije kiše dođe sunce", rekla je s ushićenjem Nadežda.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.