x

Dara Bubamara SPREMNA da sutra POKORI ARENU, a tek ono ŠTO ĆE URADITI SA KARLEUŠOM - nastati će ludnica!

Popularna folk pjevačica Dara Bubamara je u jeku posljednjih priprema za veliki spektakularni koncert koji je zakazan za subotu 21. april u “Štark” areni i već nekoliko dana je jasno da nema sumnje da će arena biti puna do kraja.

Naime, iako je prije samo dva dana pustila karte za sektor 400 u prodaju gotovo sve su prodate i ostao je još samo mali broj karata kako bi kompletna Arena bila rasprodata, što potvrđuje i to da se Bubamara po prodaji karata nalazi na prvom mjestu “Eventima”.

“Dara je skromna, ne želi da priča o tome koliko se karte dobro prodaju, ali svako ko koristi internet može da posjeti pomenuti sajt i da prebroji još koliki broj karata je ostao. Nema sumnje da će u subotu biti prava ludnica, a ona ne može da dočeka da publika vidi šta je sve spremila i kako će sve izgledati. Obećala je spektakl i sigurna je da će tako biti”, otkriva izvor blizak atraktivnoj plavuši.

Kako saznajemo za magiju na sceni biće zaduženo oko 300 rasvjetnih tijela, dok će cijelu Arenu obasjati 200 kvadrata led ekrana visoke rezolucije.

A kao najpikantniji detalj je da Dara koncert otvara na način koji će sve ostaviti bez daha, dio scenografije je dovoljno veliki da je moralo da se rasklopi i unese u dijelovima u Arenu jer ne može u cjelosti da se unese već se par dana sklapa.

Izvori iz produkcije Bubamarinog spektakla javili su da će ona i JK zajedno otpjevati pjesmu “Galama”, inače Karleušinu omiljenu pjesmu iz Darinog repertoara. Nastup će biti praćen video spotom koji su snimile prošle nedjelje.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.