x

Dara Bubamara u izolaciji sa sinom u Novom Sadu: Puna sam para, a osuđena sam na TV i klopu zbog korone!

Dara Bubamara, jedna od naših najvećih zvijezda i, slobodno možemo reći, po hiperaktivnosti pjevačica broj jedan na našoj estradi ozbiljno je shvatila savjete stručnjaka za vrijeme pandemije koronavirusa, te bez prijeke potrebe ne izlazi iz stana, a dane provodi u izolaciji u Novom Sadu.

Pjevačica je istakla da situacija nikako nije naivna, te da njoj uopšte nije do pjevanja, ali je isto tako naglasila da ona ne osuđuje kolege koje putem Instagrama to rade.

- Kada se pojavila korona, u početku sam govorila sebi: "Ajde baš me briga, ne moram raditi, putovaću, tako sam se tješila." Ali kada je stanje postalo ozbiljnije, pa kada je uveden karantin, svaki dan sve gore i gore, u jednom momentu sam stvarno mislila da sanjam. Probudim se, ja mislim da je to san ovo što se dešava, prosto ne mogu da vjerujem - rekla je Dara za Srpski telegraf i objasnila zbog čega se ne vodi primjerom svojih kolega i ne pjeva na Instagramu.


- Nije mi momenat sada za lajv, ne osuđujem kolege, neko želi da pjeva. Meni trenutno nije do toga, nisam u nekoj depresiji ili nešto. Ali vidite kakva je ovo situacija, a ja sada kao pjevam nešto. Jednostavno, treba da prođe malo vremena i kada to bude išlo nabolje, kada bude bilo bolje narodu - rekla je Dara.

Ona dane provodi sa sinom, a vrijeme je tako ispunila da se jednako i odmara, ali i uživa sa porodicom. Poručuje ljudima da zadrže pozitivan duh.


- Poručujem ljudima da ne padaju u neku depresiju, eto meni, recimo, prija da slušam Selin Dion, Vitni Hjuston, slušam, uživam, kuliram, ležim, nađem neki način da ne padam. Bože moj, nedostaje mi normalno da se družim sa ljudima, pogotovu što sam ja na estradi broj jedan. Jedna hiperaktivna žena (smijeh), niko nije kao ja, meni bi trebalo najteže da padne ovo. Ne zbog posla, novca, nije sve u parama. Fali mi da ga istrošim negdje. Bitno je samo da smo živi i zdravi. A sve će ostalo doći.

Dara prognozira da će ovo stanje trajati do juna, ali poručuje da ćemo samodisciplinom sve brže izgurati.


- Molim boga, nekako se nadam da će to do kraja juna da prođe, to su neke moje prognoze. Realno gledam, pa iako će nam situacija vjerovatno biti gora nego što je bila, šta ćemo, ipak je najbitnije da budemo zdravi. Eto, molim boga, sve nas je to zadesilo. Neko ima bolje uslove, neko ne, ali sada smo svi isti. I ko ima para i ko nema, svi smo isti, svi smo osuđeni na televizor i na klopu i to je to - završila je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.