x

DARA U ARENI PRIREDILI SPEKTAKL RAVAN SVJETSKIM ZVIJEZDAMA! (FOTO)

Dara Bubamara održala je spektakularan koncert u beogradskoj Štark Areni! Folk zvijezda ispunila je obećanje koje je dala publici i zaista je napravila šou svjetskih razmjera!

Bubamara se na sceni pojavila u ogromnom dijamantu iz kog je izašla i počela koncert pjesmom ‘Opasan’.

Bina, kostimi, igrači, scenografija – sve je bilo fenomenalno!

Dara je redala svoje hitove, a publika je pjevala uglas ‘Zidove’, ‘Porše Kareru’, ali i stare hitove ‘Ja neću da ga vidim’, ‘Svi su tu kao nekada’…

A onda je na sredini koncerta na binu izašla Jelena Karleuša! Specijalna gošća sa kojom je Dara bila u žestokom sukobu punih 13 godina pojavila se u s*ksi žutoj haljini i napravila opšti haos!


Njihov zajednički nastup počeo je video spotom ‘Puno košta’. Jelena je, naime, u spotu učiteljica francuskog koja uči Daru kako se pravilno izgovara ‘Hermes’ dok joj Dara pokazuje svoju narandžastu tašnu pomenutog brenda. Sve ovo je aludiranje na njihovo medijsko prepucavanje koje je godinama nasmijavalo fanove. Njih dvije su se držale za ruke i zajedno pjevale pjesmu ‘Galama’.


Fanovi su im egzaltirano aplaudirali jer su njih dvije ovim, činjenica je, pokazale da odlično znaju šta znači marketing i šou-biznis. 

U jednom trenutku na bini se pojavio hor uz koji je Dara otpjevala baladu ‘Mili moj’. Fantastični koncert završila je pjesmom ‘Kraj i tačka’.



(Izvor:Svet/Foto: Kurir, Mondo)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.