x

barbara spomenula njegove bivše

Darko i Barbara se u lajvu na Instagramu ponašali neprimjereno, a onda su nju pitali da bira između Ane Sević i Marine Gagić!

Darko Lazić i Barbara Bobak otuputovali su u Egipat na odmor, a svojim pratiocima na Instagramu su se javili sinoć u lajvu.

Barbara i Darko sve vrijeme su čitali poruke, ali Lazićeva djevojka je baš željela da izazove pažnju, pa je sama isprovocirala pojedina pitanja. Tako je poručila: "Ajmo neka škakljiva pitanja".

I dok su čitali pitanja i pozdrave, slušali muziku, naišlo je i ono najintrigantije, na koje je folkerova ljepša polovina jedva čekala da odgovori.


- Ana ili Marina? - glasilo je sljedeće pitanje, a Barbara je rekla: "Ana, uvijek Ana".

U međuvremenu nizale su se kritike na njihovo ponašanje, s obzirom na to da je Lazić svaki čas u lajvu "naskakao" na Barbaru, pa je u više navrata pao poljubac u usta.


- Imaš dvoje djece, kako se to ponašaš - pisali su mu pratioci, ali su ih i pitali "jesu li nešto uzimali", "da li će on voziti i dalje i pored zabrane"...

Podsjetimo, Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić rastali su se nakon što je u javnosti isplivala njegova afera sa Barbarom. Gagićeva je poručila da Darko ne može da viđa dijete kada je sa Bobakovom, dok je nova pjevačeva djevojka prije toga ispričala da ju je Marinin i Darkov sin Aleksej nazvao "mama".


Takođe, neposredno prije nego što je otišao sa Barbarom na put, Darko je imao zakazano suđenje sa Gagićevom, na kome se nije pojavio, a u medijima je objavljena informacija da ga je i Sevićeva tužila za alimentaciju koju nije platio i to u iznosu od 950.000 dinara.

.

.

.

.

.


Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.