x

Darko kukao na sav glas poslije operacije: Dovedite mi kćerku, zbog nje moram da preživim!

Darko Lazić doživio je emotivni slom nakon višesatne operacije noge u srijedu! Pjevač je nakon buđenja iz anestezije urlajući dozivao kćerku Lorenu, molio je da mu je dovedu kako bi je zagrlio i poljubio, nakon čega su ljekari morali da reaguju i da mu daju lijek za smirenje.

Nakon dvije nedjelje provedene u KBC Zemun, ljekarski tim donio je odluku da je Darko spreman za najkritičniji zahvat - operaciju noge, kada su mu ugradili vještački kuk, kao i klin na butnoj kosti. Intervencija je trajala šest sati i bila je veoma komplikovana, baš kao i pjevačevo stanje kad se probudio. Kako saznajemo, Lazić je teško podnio povratak u realnost i doživio je emotivni krah. Čim je otvorio oči, počeo je da doziva Lorenu i veoma se uznemirio, zbog čega je osoblje moralo da reaguje.


"Darko veoma teško psihički podnosi sve što mu se desilo. Često bunca, spominje svoju porodicu, doziva vjerenicu Marinu i kćerku, ali nikada do sada nismo vidjeli ovako nešto. Čim se probudio, počeo je da doziva Lorenu. Najprije je molio medicinsku sestru da je pozove video-pozivom kako bi je vidio, a kad mu je ona objasnila da ne može, počeo je da kuka. Krenuo je da plače i da vrišti, bilo je užasno i jezivo, ne znam odakle mu tolika snaga nakon svega. Orila se intenzivna njega, svi pacijenti u sobama pored su mogli da ga čuju i svi su bili u čudu. Nikad takav zvuk nisam čula", priča izvor iz bolnice i dodaje da je Lazić zahtijevao da mu dovedu kćerku.


"Prvo smo pomislili da ga nešto boli, što je nemoguće, jer mu se daju lijekovi protiv bolova, a onda smo shvatili da su mu se pomiješale emocije. Jecajući je govorio: 'Dovedite mi moju Lorenu! Moram da je vidim! Da li ona zna da sam ja u bolnici, kako je to podnijela?' Sestra je pokušala da ga umiri i rekla mu je kako će mu porodica sve objasniti čim malo dođe sebi, a njega je tada uhvatila panika i nastavio je da urla: 'Moram što pre da ozdravim! Moram zbog moje kćerke da budem dobro. Je l' pita ona za mene? Nije me valjda zaboravila? Ako jeste, ja ću umrijeti, ne treba mi život", nastavlja izvor i otkriva da je tada Lazić počeo da crveni u licu i da se gubi, pa je medicinska sestra pozvala doktora.


"Čovjek je od ridanja i suza dobio ospice po licu i počeo je da bunca i da kašlje. Ponavljao je da će umrijeti ako ga je kćerka zaboravila, ako ga se ne sjeća i počeo je da se guši. Doktor je odmah došao i rekao da mu daju nešto za smirenje, nakon čega je zaspao. Bukvalno svi na odjeljenju su bili potreseni i uplašeni. Doktori objašnjavaju da se to dešava nakon teških operacija, iako nije često, kao i da ume da bude vrlo neprijatno za ljude koji posmatraju. Srećom, poslije se malo smirio i normalno je reagovao, mada je nastavio da spominje Lorenu", kaže izvor, čije navode nam je potvrdila i Lazićeva baka Milka.


"Darko je tražio da vidi kćerku, ne znamo šta da radimo. Plakao je za njom, bori se samo zbog nje da preživi. Ona mu je sve na svijetu! Svaka čast i ocu i majci, ali dijete je dijete", rekla nam je uplakana Milka i dodala da se stanje njenog unuka poboljšava:

"Sve je bolje, hvala bogu. Samo neka se ovako nastavi. Mislim da nema mnogo opasnosti, ali mi i dalje brinemo. Ovo je najteži udarac koji čovjek može doživjeti, da ti dijete danima leži u bolnici. Svi ga obilaze i brinu o njemu, ne ostavljaju ga ni dan."



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.