x

Darko Lazić detaljno opisao kroz šta je prošao zbog operacije želuca: A onda poslao Indi jaku poruku!

Indi Aradinovic prolazi agoniju poslije smanjenja želuca, morala je na još jednu operacuju, a Darko Lazić se oglasio pa joj je uputio podršku i istakao da vjeruje da će se njeno zdravstveno stanje stabilizovati.

"Čuo sam se sa Indi skoro, rekla mi je da ne može da jede, a za dalji oporavak i njeno trenutno stanje ne znam ništa. Uz Indi sam, držim joj palčeve. Biće to sve u redu, siguran sam u to", rekao je Lazić.

Pjevač je operaciju imao na jednoj klinici u Beogradu, a opisao nam je i kakva je procedura prije, tokom i poslije operacije. Naime, Laziću su rađene detaljne analize nakon čega je utvrđeno da može na operaciju, a ljekari mu nisu spominjali nikakve komplikacije nakon intervencije.


"Ja sam radio operaciju u Beogradu. Prije operacije sam uradio detaljne analize i nisu mi rekli ni za kakve komplikacije. Kada su rezultati stigli i kada je potvrđeno da je sve dobro, imao sam intervenciju. U početku nisam smio ništa da jedem, a oporavak je protekao u najboljem redu. Nakon dva dana sam izašao iz bolnice. Prvo sam jeo kašice, sad već mogu da pojedem 2, 3 zalogaja mesa. Dobro se osjećam, sve je u redu, hvala Bogu" rekao nam je Darko.



Podsjetimo, ovaj vid brzog smanjivanja kilograma postao je pravi hit među domaćom estradom, te su se na ovaj korak odlučile mnoge javne ličnosti koje su kuburile sa viškom kilograma, a među njima su: Ana Nikolić, Darko Lazić, Dejan Milićević, Boki 13... Inače, ovakav zahtjev nije nimalo jednostavan i lak.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.