x

Darko Lazić konačno priznao sve o skandalu sa ciriškog aerodroma: Bio sam prisutan kad je Cobi urinirao, neću da krijem!

Slobodan Veljković Cobi objavio je blamantan snimak sa ciriškog aerodroma na kojem urinira i psuje, a na snimku se pojavljuje i pjevač Darko Lazić.

"Pi*anje po ciriškom aerodromu, bre! 'ajde brate, sad da se ispi*amo, bre! Opa! Ide gas! Mamu vam je*em, bre, ko si ti?!" Obični smrtnici, gledajte gdje smo! Evo mog brata Darka Lazića! Ide gas! Prajvat džet, sirotinjo, je**mo vas u usta", psovao je tada Cobi koji je snimao privatni avion.

Darko Lazić tvrdi da je bio prisutan kada je pomenuti video nastao, ali da on tada nije vidio da je Cobi urninirao na pisti.


"Ja jesam bio prisutan tu, jer Cobi i ja smo letjeli iz Ljubljane, čini mi se, za Cirih, privatnom avionom. Ja nisam vidio kada je dečko to uradio. Njegov život, njegova stvar. Ne mogu ja da mu držim lekciju, to je njegov izbor. Ja sam tada sjedio u avionu, vidi se na snimku. Bio sam prisutan, neću da krijem", rekao je Lazić.


Na pitanje novinara da li je znao da ga Cobi snima odgovorio je potvrdno, ali i da nije znao da je reper tada i urinirao.

"Znao sam, ali nisam znao šta je uradio ispred aviona, nisam vidio. Mi smo sjedili još u avionu, tek smo sletjeli. Njegova stvar!", zaključio je Lazić.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.