x

KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO

Darko Lazić misteriozno nestao: Uzeo pare za nastup sa Rastom i Reljom u Švedskoj, pa se nije pojavio! Evo koliko duguje!

Darko Lazić trebalo je da u subotu uveče sa svojim kolegama Stefanom Đurićem Rastom i Reljom Popovićem održi nastup u švedskom gradu Norćepingu, ali se on nije pojavio.

Od tada je Darko misteriozno nestao i niko od njegovih saradnika ne zna šta se s njim desilo i zbog čega se odlučio na ovaj korak, piše Kurir.

Kako saznaje Kurir iz dobro obaviještenog izvora, Rasta i Relja su u dogovoreno vrijeme došli na beogradski aerodrom, kao i članovi njegovog benda. Međutim, Darko se nije pojavio, niti je bilo kome od njih javio da neće doći, iako je krenuo ka Surčinu.


- Rasta i Relja su na vrijeme stigli na aerodrom. Međutim, Lazić se iz nekog razloga nije pojavio tamo. Cijeli dan je zbog njega trajala agonija. Ono što je najčudnije jeste da je on krenuo ka aerodromu svojim kolima, a njegovi muzičari svojim. Međutim, čovjek je odjednom nestao. Bukvalno niko nije znao šta mu se desilo i gdje je otišao. Članovima benda je rekao da će on ići svojim automobilom do aerodroma, i to je sve što znaju. Njima ništa nije bilo jasno, ali su otišli za Švedsku nadajući se da će se on u jednom trenutku pojaviti. Svi su ga zvali - od njegovih menadžera, do organizatora koncerta - i nisu mogli da ga nađu. Telefon mu je bio ugašen, zvali su ga i na Vocap, ali se nije javljao. Kao da je u zemlju propao - priča naš izvor pa dodaje:


- Ekipa je imala let po podne, oko dva sata. S obzirom na to da se nije pojavio na aerodromu, organizatori su mu uzeli nove karte za let u 18 časova. Međutim, Darko je i dalje bio nedostupan, tako da je i taj let propustio. Više nisu znali šta da rade niti kako da pokušaju da ga pronađu. Zvali su i njegovu djevojku Katarinu, kako bi preko nje saznali da li je s njim sve u redu i da nisu možda zajedno, ali ni ona se nije javljala na pozive.

Folkeru je inače unaprijed isplaćen avans za ovaj nastup, na kom se nije pojavio, i to u iznosu od 3.000 eura.


- Za ovaj nastup dat je i avans njegovim menadžerima. Pored toga, plaćene su avionske karte za njega i članove benda, pa je kupljena nova karta za njega, zatim hotelski smještaj za sve njih. Organizatori su zbog njega ostali kratki za nekih 6.000 eura najmanje. Zbog ovakvog neprofesionalnog ponašanja svi su jako bijesni, a ljudi iz Švedske traže od Lazićevog menadžmenta da im vrate novac koji su im dali, kao i da plate sve ostale troškove. Rasta i Relja su napravili super atmosferu, klub je bio krcat bez obzira na to što ih je Lazić ispalio - završava  izvor.


Darko se nije javljao ni nama na pozive, dok je njegova majka Branka istakla da ne zna šta joj je sa sinom.

- Ne znam ja ništa o tome. Nismo se čuli ni vidjeli nekoliko dana. Sad ću ga ja pozvati da vidim gdje je. Nadam se da je sve u redu. Javiću vam se kasnije - rekla je Branka, ali nam se kasnije ni ona nije javljala.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno radio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a bacač uroka me uvjeravao da ću vratiti muža sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povećanja, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr. Apata na e-mail: [email protected] ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......