x

Darko Lazić nakon saznanja da je Ana Sević trudna opleo po bivšoj ženi: Čestitam joj na bebi, ali laže za alimentaciju!

Nakon saznanja da mu je bivša supruga Ana Sević trudna sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, Darko Lazić nije krio sreću zbog lijepe vijesti, ali je i iskritikovao bivšu ženu.

Naime, folker je poželio sve nabolje Ani, ali je imao i kritike na njen račun, te je istakao da nije tačno da ne plaća alimentaciju za kćerku, javlja Republika.rs.

- Čestitam Ani i želim joj da beba bude živa i zdrava, drago mi je zbog nje, zaslužuje to. Želim joj sve najljepše. Lorena će sigurno biti presretna, kao što je bila i kada se rodio Aleksej i sa kojim voli da se igra. Danijel će se prvi put ostvariti kao otac i to je najljepša životna uloga - rekao je folker i optužio svoju bivšu suprugu da laže kada je riječ o neispunjavanju svojih obaveza prema Loreni:


- Nije istina, Ana laže. Loreni plaćam alimentaciju. Moja djeca od mene dobijaju svaku vrstu pažnje i ljubavi koja im nikada ne manjka. Kao otac svoje kćerke i sina, uvijek sam vodio računa da imaju sve. Jedan od mojih poklona za Anu i Lorenu bio je i plaćen put za Dubai, bilo bi jako ružno da nabrajam sve ono što bi svaki otac pružio svojoj djeci. Savjesno ispunjavam sve svoje obaveze.


Novo poglavlje u partnerskim odnosima Darko je započeo u julu 2017. godine kada je za svoju buduću suprugu izabrao Marinu Gagić, sa kojom ima jedanaestomjesečnog sina Alekseja, te je Lazić za naš list otkrio da sa sadašnjom vjerenicom planira da stane na ludi kamen iako je usljed nepredviđenih okolnosti izazvanih koronavirusom stalno odlagao svečani čin. Za Srpski Telegraf zvanično potvrđuje kada će stati pred oltar.


- Vjenčanje planiramo za sljedeću godinu. Biće to jedna lijepa i velika proslava za naše drage prijatelje. Koronavirus nas je sve poremetio, ali smo sve isplanirali - otkriva nam Darko, koji je već kumovao sa Andreanom Čekić, za koju ima samo lijepe riječi:

- Moja kuma je najbolja osoba koju sam upoznao. Družimo se godinama. Ona je moja krv.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.