x

iskreno o odnosu

Darko Lazić o pomirenju sa Anom Sević: Upoznala je Alekseja, njoj i mužu poželio sam puno sreće!

Pjevač Darko Lazić poslije dugo vremena progovorio je o svojoj bivšoj supruzi Ani Sević.

- Razumijem Anu, plaši se zbog bebe (prim.aut. Sene, kćerke koju je nedavno dobila sa izabranikom Danielom Nedeljkovićem). Mi smo u korektnim odnosima, čujemo se stalno oko djeteta. Nikada nismo bili u svađi, samo smo imali neke neraščišćene stvari, a to smo završili - ispričao je Darko.


- Sad je sve super, sve dolazi na svoje. Tužba za alimentaciju o kojoj se piše ne postoji. Šta je bilo bilo je, nešto treba da ostane među nama. Samo ću da kažem da je sve raščišćeno. Čim sam saznao da se porodila, hvala milom Bogu, poželio sam da taj mali anđeo bude živ i zdrav - dodao je Lazić.


- Njoj i Danielu sam poželio puno sreće. Ana je upoznala Alekseja, išao sam sa njim po Lorenu i mislim da ga je tada vidjela. Preko telefona jeste sigurno. Kad sam rekao da mi nije dala godinu dana da vidim Lorenu, sve je to izrečeno u nekom bijesu. Ja sam se pogrešno izrazio. Kad je čovjek bijesan, svašta kaže. Bitno je da je sada sve lijepo i da će biti. Razne stvari ti se skupe, iznerviraš se na glupost i odreaguješ. Ali, hvala Bogu, pa se sve vrati na normalu kad su zreli i normalni ljudi. Ana mi je izjavila saučešće kad mi je otac preminuo. Poslala mi je suzu, pošto nije mogla da dođe na sahranu jer se tek porodila - ispričao je pjevač i dodao:


- Lijep vijenac je poslala u njeno i Lorenino ime. Svaka joj čast na tome. Ispala je veliki čovjek. Ona nikad nije bila nečovjek. Mi u afektu svašta kažemo a ne mislimo. Veličinu čovjeka pokazuje to koliko može da oprosti - rekao je Lazić za Svet, prenosi mediji. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.