x

Darko Lazić ponovo vozi i pije: Pjevač ugrožava svoj život, ali i bezbijednost drugih!

Darko Lazić krajem oktobra prošle godine izazvao je tešku saobraćajnu nesreću nakon koje je jedva preživio, jer je vozio u alkoholisanom stanju sumanutom brzinom. Iako je rekao da mu je taj događaj promijenio život, pjevač je ponovo sjeo za volan.

Srpski telegraf došao je do ekskluzivne fotografije na kojoj se vidi pjevač kako upravlja vozilom uprkos tome što mu je trajno oduzeta dozvola zbog vožnje u pijanom stanju i nepoštovanja saobraćajnih propisa. Da zlo bude veće, na slici se vidi Lazić kako tokom vožnje ljubi ruku svojoj vjerenici Marini, koja je u devetom mjesecu i uskoro treba da se porodi. Tako Lazić nije ponovo ugrozio samo svoj, nego i život svoje vjerenice, ali i bebe.

Bliski Darkovi prijatelji u strahu su za njegov život, pa razmišljaju da ga prijave policiji.


- Njegovi drugovi više ne znaju šta da rade sa njim. Plaše se jer znaju kroz šta je prošao i kako je jedva izvukao živu glavu. Kada je ponovo seo za volan, svi su se hvatali za glavu, ali šta će, kad na njega ni porodica ne može da utiče, pa čak ni Marina, koja uskoro treba da se porodi, oni mu tek ne mogu ništa. Najgore od svega je to što on još uvijek nije sposoban da hoda, a kamoli da vozi. Još se nije skroz oporavio i nikom nije jasno kako ima hrabrosti da sjedne za volan - objašnjava izvor blizak Laziću i dodaje:


- On ide toliko daleko da čak i djecu vozi u kolima. Viđali smo ga da dovozi kćerku Lorenu u selo i svi se pitaju kako to Ana Sević dozvoljava i zašto pušta dijete u auto sa njim. Darko uopšte ne razmišlja o tome da ne ugrožava samo svoj nego i život djeteta, što je skandalozno. Neko mora da ga zaustavi dok ne dođe do stradanja.

Kako dalje saznajemo, pjevač se, pored vožnje, vratio i alkoholu. Tako je nedavno uhvaćen na jednoj proslavi kako je popio litar rakije, što je ostavilo u šoku sve prisutne na zabavi! Darko je, inače, još uvijek pod terapijom i pije jake lijekove, zbog čega nikako ne bi smio da konzumira alkohol, ali se i o to oglušio.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo Darka na broj poznat redakciji, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke, piše Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.