x

SEVIĆKA PROGOVORILA

Darko Lazić rođenoj kćerki duguje novac! Njegova bivša žena iznijela sve u javnost, pa nahvalila Barbaru: Maksimalno je poštujem!

Pjevačica Ana Sević krajem marta dobila je treće dijete, dok prvu kćerku Lorenu ima iz braka sa Darkom Lazićem.

U medijima se nedavno pojavila informacija da joj bivši suprug Darko Lazić duguje alimentaciju i da su izvršitelji došli u porodičnu kuću u Brestaču zbog duga. Ana za “Blic” stavlja tačku kada su pomenuti navodi u pitanju.

- Meni Darko nije bio dužan alimentacije, nego svom djetetu, te ako neko ne osjeća moralnu obavezu onda za to postoji zakon koji ne prašta takve stvari. Zakon je odredio da otac koliko-toliko učestvuje u izdržavanju djeteta. Prosto i jednostavno - ističe Ana koja sada uživa u drugom braku.


Kćerka Sena, koju je dobila sa Danielom, napunila je tek godinu dana, a pjevačica je prije dva mjeseca na svijet donijela i sina Simeona.

- Nekada se preforsiram jer nisam neko ko umije da se odmara. Naravno da se desi da se umorim, jer ne umijem da stanem i povučem ručnu ni da prilegnem i odmorim se. Lorena ide u školu, pa smo se uigravali i po tom pitanju. Sena je energična djevojčica koja istražuje i upoznaje svet oko sebe, ali njihovi osmjesi olakšavaju sve- kaže Ana i priznaje da joj Lorena pomaže oko mlađe kćerkice.


- Njih dvije imaju posebnu vrstu ljubavi i istopim se svaki put kada vidim te zagrljaje i odnos koji imaju. Lorena je jako odgovorna i nježna, uživa da provodi vrijeme sa sekom, a Sena je bukvalno obožava - iskreno kaže pjevačica i dodaje da joj je muž Daniel velika podrška:

- Daniel je otac i suprug u pravom smislu te riječi. Moja velika podrška i oslonac. Generalno, funkcionišemo kao jedno od samog početka, odličan smo tim i ne postoje njegovi i moji poslovi. Sve radimo zajedno, a u dvoje je sve lakše.


Ana je posao ovaj put ostavila po strani, jer kako kaže naučila je lekciju iz grešaka koje je napravila tokom prve trudnoće.

- Nedostaje mi normalan život prije svega. Da se vidim sa prijateljima, familijom, da ne strepimo od zagrljaja i druženja. Da možemo da putujemo kao nekada, jer mi sada ni to ne predstavlja satisfakciju, svuda je ogromna tenzija. Posao sam stavila po strani jer sam sama donijela takvu odluku. Povukla sam se maksimalno i sa društvenih mreža, uopšte iz svega sto je javno. Tako se osjećam i želim da budem u skladu sa sobom. To znači da sam sa svojom djecom non-stop i uživam u svakoj sekundi. Svoj posao sam uvijek gledala prvenstveno kao na zadovoljstvo, nešto u čemu uživam pa tek onda kao na nešto što mi donosi novac. Nigdje neće pobjeći, a prioriteti su prioriteti. Izvukla sam pouku iz prve trudnoće kada sam radila do osmog mjeseca trudnoće i dva mjeseca poslije porođaja već sam bila na poslu. Velika greška, ali tada sam tako razmišljala. Vrijeme leti i ne želim da propustim nijedan sekund njihovog odrastanja i mislim da nema poslovne satisfakcije koja to može nadomjestiti - tvrdi pjevačica.


Kako ističe, uprkos tome što ima troje djece, sve pokušava da uskladi.

- Osjećam se predivno, ispunjeno i pomalo umorno - kaže Ana.

Na pitanje šta misli o Barbari Bobak koja se, sudeći po objavama na društvenim mrežama, odlično slaže sa njenom kćerkom Lorenom, Sevićeva odgovara:

- Sa Barbarom su otvorene karte, ona je takav lik i to mi se sviđa. Sve dok je neko sa kim moje dijete povremeno provodi vrijeme korektan prema njoj i ja ću maksimalno poštovati tu osobu.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.