x

Darko Lazić trpi nesnosne bolove: Stanje se pogoršalo, mora na još jednu operaciju!

Darko Lazić je juče na nekoliko sati napustio rehabilitacioni centar u Mladenovcu, kako bi obavio dodatne preglede u bolnici na Banjici, a kako saznajemo, stanje njegovog desnog stopala naglo se pogoršalo, zbog čega trpi nevjerovatne bolove.  

Kako otkriva izvor blizak porodici Lazić, terapija koju je pjevač imao u "Seltersu" pokazala se kao nedovoljno uspješna, zbog čega je porodica Lazić počela da traži drugo rješenje.


- Darko se po dolasku u Centar uspješno oporavljao od povreda, a desno stopalo, koje je bilo u lošem stanju, odlučili su da liječe fizikalnim terapijama, strujom, magnetima i radio-talasima. Ipak, terapija nije dala željeni rezultat i on je počeo da se žali na neizdrživ bol. Tada su shvatili da je najbolje rješenje odlazak na Institut za ortopedske bolesti na Banjici, budući da je upravo tamo tim stručnjaka koji su ga operisali nakon nesreće - priča izvor i otkriva detalje u vezi s Lazićevim pregledom na ortopedskoj klinici na Banjici.


- Da je stanje Darkovog stopala više nego ozbiljno, bilo je jasno po tome što ga je odmah po dolasku u bolnicu primiodirektor Zoran Baščarević, koji mu je prije mjesec i po dana operisao butnu kost. Budući da stopalo nije sraslo onako kako je planirano, lično je pregledao Darka, nakon čega će sa timom stručnjaka odlučiti o operaciji. Osim što ga je lično pregledao, direktor ga je poslao na jednu privatnu kliniku kako bi uradio detaljne snimke i imao najbolji uvid u stanje stopala - kaže izvor i ističe da je Lazićeva porodica zabrinuta mnogo više nego sam pjevač.


- Darko je veseo i nije klonuo nijednog trenutka. Trpi bolove, ali vjeruje da će sve biti kako treba i da nema razloga da brine. Sa druge strane, njegovi su prestravljeni i plaše se da će Darko, ukoliko ne išlo po planu, zauvijek morati da koristi štake ili kolica. U ovom slučaju, Darko je taj koji podiže raspoloženje svojih najbližih, umjesto da bude obrnuto - zaključuje izvor.

S druge strane, Darko Lazić je nakon izlaska iz bolnice na Banjici novinarima otkrio da se odlično osjeća, uprkos svemu.

- Dobro sam. Ljekari kažu da treba strpljenja, ali da su zadovoljni. Napredujem, glavni doktor je zadovoljan, a samim tim i ja. Bude trenutaka kada mi je naporno, ali navikavam se - rekao je Lazić.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.